Sport

FCSB – Farul 2-1, în etapa 7 din play-off în SuperLiga. FCSB este noua campioană a României cu 3 etape rămase de jucat. Cum arată lupta pentru locul 2

Vezi aici meciul FCSB - Farul în format LIVE STREAM. Partida s-a terminat, pe Arena Națională, în etapa a 7-a din play-off în SuperLiga.
27.04.2024 | 22:31
FCSB  Farul 21 in etapa 7 din playoff in SuperLiga FCSB este noua campioana a Romaniei cu 3 etape ramase de jucat Cum arata lupta pentru locul 2
FCSB - Farul se joacă acum. Gazdele au nevoie de un punct pentru a câștiga titlul. Sursa foto: FANATIK
ADVERTISEMENT
27-04-2024
16:18

FCSB - Farul 2-1. FCSB este noua campioană a României!

clasament etapa 7
FCSB este noua campioană a României!

Min. 90+2: Darius Olaru scapă pe contraatac alături de Dawa și Pandele, șutează în bara transversală, iar din respingere Pandele trimite cu capul peste poartă!

Min. 84: GOOOOL FCSB! 2-1, Alexandru Băluță înscrie după o fază controversată, unde Octavian Popescu a pătruns în careu, iar jucătorii Farului cereau aut de poartă!

Min. 80: GOOOOL Farul! 1-1, Rivaldinho anulează avantajul gazdelor, după o centrare a lui Louis Munteanu și o lovitură imparabilă de cap!

Min. 77: Ocazie imensă FCSB! Darius Olaru scapă singur cu Buzbuchi, după ce a plecat din propria jumătate, iar portarul apără cu talpa fabulos!

Min. 62: Ocazie mare FCSB! Octavian Popescu pătrunde puternic în viteză pe partea stânga, pasează în centrul careului, dar Darius Olaru nu reușește să înscrie, fiind contrat de un fundaș constănțean.

Pauză: FCSB a dominat teritorial partida, având ocazii mai multe și mai mari, în timp ce Farul a avut doar o speranță oferită de Louis Munteanu.

Min. 41: Octavian Popescu primește o pasă în careu de la Darius Olaru, dar trage în Buzbuchi, aflându-se într-un unghi nu foarte favorabil.

Min. 35: Ocazie FCSB! Darius Olaru trimite cu capul aproape de poarta lui Buzbuchi, dintr-o centrare bună venită de pe partea dreaptă.

Min. 26: GOOOOL FCSB! 1-0, David Miculescu înscrie din pasa filtrantă a lui Darius Olaru, care îl pune pe atacant într-o poziție de 1 la 1 cu Buzbuchi.

Min. 16: Ocazie Farul! Prima ocazie aparține Farului, prin Louis Munteanu, care șutează în Ngezana, iar mingea deviată este respinsă de Ștefan Târnovanu.

  • Partida va începe la ora programată, după ce problemele cu carul de transmisie de la Arena Națională au fost rezolvate.

Echipele de start la meciul FCSB – Farul.

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Ov. Popescu – Lixandru, Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Oct. Popescu. Rezerve: Udrea, Vlad – Panţîru, Haruţ, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Radaslavescu, Popa. Antrenor: Elias Charalambous.
  • Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Henrique – Vînă, Queiros, Grameni – Cr. Ganea, L. Munteanu, Andronache. Rezerve: Muşat – Grosu, Dănuleasa, Kiki, Boli, Nedelcu, Casap, N. Popescu, Deaconu, Benchaib, Mosca. Antrenor: Gheorghe Hagi.

FCSB – Farul poate fi considerat meciul sezonului pentru roș-albaștrii. Aceștia au două posibilități să devină campioni, din punct de vedere matematic. Victoria sau remiza le poate aduce primul titlu, după o pauză de nouă ani.

FCSB – Farul, live video online, în etapa 8 din play-off în SuperLiga

FCSB a ratat șansa de a fi deja campioană la meciul cu Farul. Roș-albaștrii au remizat, scor 2-2, pe terenul lui Sepsi, la mijlocul săptămânii. Astfel, constănțenii pornesc în meciul direct de la 11 puncte în urma liderului, ca urmare a succesului cu 3-1 obținut în fața Rapidului.

ADVERTISEMENT

Cu doar patru etape rămase de jucat, bucureștenii se pot mulțumi și cu o remiză în meciul de pe Arena Națională, datorită avantajului pe care îl au în fața “marinarilor“ din punct de vedere al rotunjirii. Oamenii lui Gică Hagi nu visează la titlu, însă trag tare pentru a-și păstra locul 2, ocupat în prezent.

După meciul cu FCSB, Farul mai are de jucat cu Sepsi, Universitatea Craiova și pe terenul celor de la CFR Cluj. Roș-albaștrii, în schimb, se deplasează la Craiova și la Rapid, iar acasă vor da piept cu CFR, în penultima etapă.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciul FCSB – Farul

Prima partidă a rundei din play-off va fi televizată pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Ca de obicie, meciul poate fi urmărit și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

Aici veți afla din timp echipele de start alese de cei doi antrenori, precum și ultimele noutăți de la București, în timp real. La finalul meciului, vă așteptăm cu cele mai tari declarații oferite de antrenorii, jucătorii și conducătorii celor două formații.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off SuperLiga

Meciul dintre FCSB și “marinarii“ lui Hagi deschide runda a șaptea din play-off, care se încheie luni, în Giulești. Iată programul complet al etapei și clasamentul din play-off:

Sâmbătă, 26 aprilie

  • ora 20:30 FCSB – Farul (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Duminică, 27 aprilie

  • ora 21:00 CFR – Sepsi (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Luni, 28 aprilie

  • ora 20:30 Rapid – Universitatea Craiova (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off superliga

Cote pariuri în meciul FCSB – Farul

Cota pe 1 solist în meciul de pe Arena Națională este 1,80. Remiza este cotată cu 3,90, iar “2 solist“ are cota 4,20. Așadar, casele de pariuri o văd favorită pe FCSB la victorie.

ADVERTISEMENT

Pariorii prudenți pot merge și pe varianta șansei duble. 1X are cota 1,25, în timp ce 12 este un pronostic cotat cu 1,27, iar X2 cu 2,05.

FCSB – Farul, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Florinel Coman și colegii săi sunt nerăbdători să declanșeze fiesta de titlu, iar fanii roș-albaștrilor de abia așteaptă să sărbătorească și ei.

Campioana en-titre promite, însă, să nu se dea ușor bătută, pentru că cele trei puncte sunt esențiale în tentativa Farului de a prinde locul 2 și calificarea în Conference League.

ADVERTISEMENT