Sport

După Arena Națională, petrecerea de titlu a continuat la baza din Berceni! Cum au sărbătorit jucătorii de la FCSB alături de suporteri. Video

FCSB și-a adjudecat titlul de campioană în SuperLiga după ce s-a impus în fața Farului Constanța, scor 2-1, în etapa 7 a play-off-ului.
28.04.2024 | 00:55
Ce au făcut suporterii după ce FCSB și-a adjudecat titlul de campioană în SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
27-04-2024
21:53

Sărbătoarea a continuat la baza din Berceni

După ce au sărbătorit câștigarea titlului la Arena Națională, jucătorii de la FCSB au mers la baza de antrenament din Berceni unde au continuat să petreacă alături de suporteri. Imaginile arată cum aceștia au aprins torțe și au scandat: ”Campionii, campionii”.

27-04-2024
19:48

Bucuria fotbaliștilor de la FCSB după ce au câștigat titlul

După fluierul final al partidei, jucătorii FCSB s-au bucurat împreună cu familiile și fanii intrați pe gazonul Arenei Naționale.

27-04-2024
19:27

Sărbătoarea a început pe Areana Națională

Ultimele momente ale partidei de pe Areana Națională s-au disputat în timp ce fanii lui FCSB scandaul: ”Camponii, campionii”.

Clubul roș-albastru și-a adjudecat oficial titlul de campioană a SuperLigii, iar unii dintre suporterii prezenți în tribune au intrat pe gazon pentru a se bucura alături de jucători.

fcsb

27-04-2024
19:07

Spectacol de lumini oferit de fanii prezenți la FCSB - Farul

Cu 20 de minute înainte de finalul jocului de pe Areana Națională, la scorul de 1-0, fanii FCSB au început bucuria de titlu și au aprins blitzurile telefoanelor pentru a oferi un spectacol inedit de lumini.

fcsb farul

27-04-2024
17:26

Fanii sunt pregătiți de startul partidei FCSB - Farul

Fanii au ajuns în tribunele Arenei Naționale și sunt gata de fluierul de start al partidei în care FCSB ar putea ajunge campioană matematic. În zona destinată suporterilor Farului, și-au făcut apariția membrii ai Peluzei Sud Steaua, cunoscuți drept contestatarii formației patronate de Gigi Becali.

  

27-04-2024
17:04

Primele imagini de la Arena Națională înainte de FCSB - Farul

Din imaginile transmise de Marian Popovici, reporterul special FANATIK de la partida FCSB – Farul, se poate observa cum suporterii au ajuns deja la Arena Națională pentru a vedea cum echipa lor favorită luptă pentru a obține matematic titlul de campioană.

Cu o seară înaintea meciului, Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al clubului roș-albastru, anunța că peste 30.000 de bilete fuseseră vândute. 

Mihai Stoica a anunțat că aproximativ 30.000 de bilete s-au vândut cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Farul, sâmbătă, 27 aprilie, ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off-ul SuperLigii. Cu o remiză sau o victorie pe Arena Națională contra campioanei din sezonul trecut, echipa finanțată de Gigi Becali va cuceri matematic titlul.

Mihai Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut cu o zi înainte de FCSB – Farul: „Dragostea față de această grupare nu are limite”

FCSB are șansa de a cuceri matematic titlul, cu 3 etape rămase până la finalul sezonului. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii are nevoie de un rezultat pozitiv în derby-ul cu Farul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

În speranța de a fi în tribune la câștigarea titlului, suporterii „roș-albaștrilor” au luat asalt biletele la meci. Mihai Stoica a anunțat că în jur de 30.000 de bilete s-au vândut cu o zi înainte de ora de start a meciului.

„Dragostea față de această grupare nu are limite. Pentru 30.000 de suporteri roș’ albaștri nici vacanța de Paște nu mai are întâietate. Că sunt din București, Buzău sau Oradea (mai ales Oradea ), nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Cei mai înflăcărați susținători ai acestei echipe vor fi prezenți sâmbătă seară pe Arena Națională alături de Peluza Nord și de băieți. Împreună am fost, suntem și vom fi puternici. Haideți să facem un punct CA SĂ PUNEM PUNCT”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

FCSB, a treia șansă de a cuceri matematic titlul în SuperLiga

FCSB a ratat primele două ocazii de a deveni matematic campioană în SuperLiga înainte de finalul sezonului. Echipa finanțată de Gigi Becali a avut o primă astfel de șansă în etapa a 5-a. CFR Cluj a pierdut cu Farul (1-5), însă FCSB nu a reușit să se impună cu Rapid (2-2).

ADVERTISEMENT

De altfel, clubul „roș-albastru” avea nevoie de un pas greșit al Universității Craiova cu Sepsi care însă n-a venit. Costel Gâlcă a debutat cu dreptul pe banca oltenilor, scor 3-1 la Sf. Gheorghe. A doua șansă ratată de FCSB a avut loc în etapa a 6-a a play-off-ului SuperLigii.

Echipa antrenată de Charalambous și Pintilii avea nevoie de victorie cu Sepsi și de un pas greșit al Universității Craiova în derby-ul cu CFR Cluj. Oltenii au pierdut pe teren propriu, scor 0-1 cu CFR Cluj, însă FCSB nu a reușit să se impună la Sf. Gheorghe cu Sepsi (2-2).

ADVERTISEMENT

A treia oară poate fi cu noroc pentru FCSB și Gigi Becali. Clubul „roș-albastru” mai are nevoie de un singur rezultat pentru a-și trece în cont titlul în SuperLiga: un rezultat pozitiv, victorie sau egal, cu Farul lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul