Life

Gabriela Cristea a dat cărțile pe față. Adevărul despre situația ei financiară: “Am să vă spun așa”

Gabriela Cristea a dat cărțile pe față. Prezentatoarea de la Antena Stars a spus adevărul despre situația ei financiară.
23.09.2023 | 22:25
Gabriela Cristea a dat cartile pe fata Adevarul despre situatia ei financiara Am sa va spun asa
Gabriela Cristea a vorbit despre situația financiară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dat cărțile pe față în legătură cu situația ei financiară. Vedeta de televiziune a ținut să explice cum stau lucrurile în familia ei și a lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a dat cărțile pe față și a vorbit despre situația financiară. Ce le-a răspuns celor care o critică

Prezentatoarea de la Antena Stars a răbufnit după ce internauții l-au criticat pe soțul ei. Aceștia au spus despre Tavi Clonda că stă foarte mult pe rețelele sociale și nu face nimic productiv.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a sărit în apărarea partenerului ei de viață și a vorbit despre situația lor financiară. Vedeta a ținut să le închidă gura celor care spun că nu merită banii pe care îi au.

De dimineață și până seara, amândoi muncesc neîncetat pentru a ușura viața lor și pe cea a fetițelor. Cei doi se sprijină reciproc, iar banii pe care îi câștigă îi folosesc tot pentru familia lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gabriela Cristea a ținut să precizeze că resursele ei financiare provin din televiziune. Atât ea, cât și Tavi Clonda plătesc taxe pentru toate sumele încasate.

“Dacă ar fi să facem o analiză, eu cred că suntem bogați pe măsura muncii pe care noi o depunem de dimineață și până seara. Și credeți-ne, nu muncim puțin, pentru că ziua noastră, atât a mea, cât și a lui Tavi, începe încă de foarte dimineață și se termină târziu în noapte. (…)

ADVERTISEMENT

Și ca să fiu cât de cât concretă, am să vă spun așa, mai ales pentru cei care cred că în televiziune se câștigă fabulos și că mare lucru oricum noi nu facem. Vreau să vă spun că resursele mele financiare, cele mai mici, provin din televiziune.

Asta așa ca o mică picanterie. (…) Banii pe care noi îi avem sunt toți cu taxele la zi, pentru fiecare leuț, noi plătim taxe la stat și asta pentru că nu facem altceva decât muncă cinstită”, a spus Gabriela Cristea într-un clip video postat pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

“Nu vă gândiți că funcționăm altfel”

Vedeta a mai spus că ea și soțul ei au rate la bancă și au mașini luate în leasing. Faptul că sunt persoane publice nu înseamnă din start că situația financiară este una uriașă.

(…) În rest, ca niște oameni cu scaun la cap, mașinile pe care le avem sunt luate în leasing, adică plătim în fiecare lună câte o rată, mai avem și alte rate la bancă, nu vă gândiți că funcționăm altfel.

Ce pot să vă spun cu siguranță este că statutul de persoană publică în România nu îți aduce automat și o situație financiară extraordinară.

Dragilor, în plan financiar nu ne dorim foarte mulți bani. Ne dorim foarte mult să ne plimbăm, să ne distrăm și să profităm unii de alții”, a mai spus Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT