Life

Cum a reacționat Gabriela Cristea după ce a fost criticată că mănâncă prea mult: „Ești o balenă…”. Continuarea e incredibilă

Sătulă de cei și cele care o jignesc, Gabriela Cristea a răbufnit pe internet. Replica acidă oferită unei femei care i-a spus că mănâncă prea mult.
25.08.2023 | 18:56
Cum a reactionat Gabriela Cristea dupa ce a fost criticata ca mananca prea mult Esti o balena Continuarea e incredibila
Gabriela Cristea a răbufnit pe internet după ce cineva i-a spus că mănâncă prea mult. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea nu a mai rezistat și a transmis un mesaj acid pentru persoanele care o jignesc. După ce o femeie i-a spus că mănâncă prea mult, a răbufnit și nu s-a mai abținut deloc, răspunzându-i în aceeași notă.

Gabriela Cristea, mesaj dur pentru o femeie care i-a spus că mănâncă prea mult

Gabriela Cristea duce de mai mulți ani o luptă împotriva kilogramelor în plus. A reușit să slăbească considerabil, dar chiar și așa mai sunt persoane care o jignesc pentru aspectul său fizic. Iar pentru această categorie de oameni, vedeta a avut o replică acidă.

ADVERTISEMENT

După ce i s-a spus că mănâncă în exces, soția lui Tavi Clonda a răbufnit, așa că s-a filmat în timp ce savura o felie de tort, tocmai în ciuda persoanei cu pricina. Dar nu s-a oprit la atât. A avut grijă să-i spună acesteia că „balotează” pe banii ei.

Și își permite, căci numai pe cumpărăturile pe care le-a făcut înainte de vacanță a dat aproape un salariu, ca să nu mai vorbim de averea pe care o cheltuie pentru poftele fetițelor sale, Iris și Victoria. 

ADVERTISEMENT

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez.

Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”, a spus Gabriela Cristea în cadrul filmării care s-a răspândit apoi pe internet. 

ADVERTISEMENT

„Ești o balenă eșuată”

Folosind cuvinte nu la fel de blânde, dar spre deliciul fanilor, Gabriela Cristea a îndemnat-o pe doamna care a criticat-o, dar și pe celelalte care gândesc la fel, să se uite în propria curte și să se iubească.

Motivată de faptul că cea care nu o avea la suflet nu și-a dezvăluit identitatea pe internet, preferând să se ascundă în spatele unor imagini cu icoane și flori, soția lui Tavi Clonda și-a permis să-și tragă singură concluziile despre aspectul fizic al acesteia.

ADVERTISEMENT

„Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”, a completat Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT