Life

Gabriela Cristea, înlocuită la Mireasa – Capriciile iubirii. Unde a plecat prezentatoarea de la Antena Stars

Gabriela Cristea este absentă de pe micile ecrane, de la Mireasa - Capriciile iubirii. Frumoasa brunetă nu va modera show-ul de la Antena Stars timp de câteva zile.
13.05.2022 | 21:15
Gabriela Cristea inlocuita la Mireasa  Capriciile iubirii Unde a plecat prezentatoarea de la Antena Stars
Gabriela Cristea, absentă de pe micile ecrane. De ce nu a apărut la Mireasa - Capriciile iubirii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a fost înlocuită la cârma show-ului matrimonial. Vedeta a plecat cu întreaga familie, soțul Tavi Clonda, și cele două fetițe, pentru o perioadă în afara orașului, fără să dezvăluie care este destinația.

Gabriela Cristea, absentă de pe micile ecrane. De ce nu a apărut la Mireasa – Capriciile iubirii

Gabriela Cristea nu a apărut la Mireasa – Capriciile iubirii în ediția de vineri, 13 mai 2022. De asemenea, moderatoarea de la Antena Stars nu va fi prezentă nici pe parcursul zilei de luni, 16 mai 2022. A cerut liber două zile.

ADVERTISEMENT

Cea care o înlocuiește este Paula Chirilă, care i-a mai ținut locul de câteva ori bune. Cât despre locația unde a plecat vedeta aceasta este una din România, care are o piscină imensă, perfectă pentru fiicele sale.

Soțul prezentatoarei, Tavi Clonda, a postat o imagine de la locație, unde se bucură alături de întreaga familie de vremea frumoasă din acest final de săptămână.

ADVERTISEMENT

„Gabriela Cristea va lipsi de la emisiune vineri și luni. Pleacă din București împreună cu soțul și cu fetele și a rugat-o pe Paula Chirilă să îi țină locul. Nu sunt prietene, ci doar colege, dar ea o ajută pe Gabi de câte ori îi permite programul.

E normal să apeleze la ea, pentru că e și invitat special de două ori pe săptămână și atunci cunoaște foarte bine desfășurătorul emisiunii”, au declarat surse de la Antena Stars, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, înlocuită și în trecut de alte vedete

Actrița nu este singura care i-a ținut locul Gabrielei Cristea, ci și Simona Gherghe. Producătorii au apelat la frumoasa blondină în perioada în care Paula Chirilă avea filmări pentru Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

De altfel, și soția lui Tavi Clonda a ajutat-o pe moderatoarea de la Mireasa când vedeta a mers într-un city break la Londra, unde a sărbătorit cinci ani de căsătorie alături de partenerul de viață, Răzvan Săndulescu.

ADVERTISEMENT