Life

Gabriela Cristea a răbufnit după ce fiicele ei nu și-au strâns jucăriile: “V-am amenințat până acum”

Gabriela Cristea a răbufnit după ce fiicele ei și-au lăsat jucăriile peste tot, fără să le strângă. Prezentatoarea le-a amenințat pe cele două.
09.10.2023 | 10:54
Gabriela Cristea a rabufnit dupa ce fiicele ei nu siau strans jucariile Vam amenintat pana acum
Ce a făcut Gabriela Cristea după ce fiicele sale nu și-au strâns jucăriile. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea s-a enervat pe fiicele sale după ce acestea nu și-au strâns jucăriile, care erau întinse peste tot. Vedeta de televiziune a trecut la măsuri mai dure.

Gabriela Cristea, enervată după ce fiicele sale nu și-au strâns jucăriile. Ce a făcut vedeta

Prezentatoarea de la Antena Stars a avut o criză de nervi după ce a văzut că fiicele sale, Victoria și Iris, nu au ascultat-o atunci când a fost vorba să respecte niște reguli. Vedeta le-a rugat să-și strângă jucăriile, însă nu au făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Văzând că nu mai are alte variante, Gabriela Cristea le-a amenințat pe cele două că va arunca la gunoi toate jucăriile. Pentru ca micuțele să știe că trebuie să fie responsabile, vedeta a venit în fața lor cu un coș de gunoi.

Mama lor le-a amenințat că toată jucăriile vor ajunge la gunoi dacă fetele nu le vor strânge. După ce au realizat că situația este serioasă, cele două au asculta și au început să strângă totul.

ADVERTISEMENT

“Doamne, nu se poate să fie așa! Nu se poate! Uitați-vă la ele, continuă să se joace. Gata, schimbăm milităria! Fetelor, vreau să vă uitați la mine ce fac! Știți ce este aceasta, da? Un coș de gunoi. Am vorbit că nu mai lăsați astea întinse?

Toate, de la cap la coadă (n. r. lucruri pe care le pune în coș), nu o să mai aveți nici măcar ghiozdane ca să mergeți la grădi. Toate merg la gunoi, ca să știți. 

ADVERTISEMENT

Când o să vă treziți dimineața și o să vreți ghiozdan la școală sau la grădiniță, o să mă întorc și eu și o să mă joc cu păpușile mele. 

V-am amenințat până acum, acum trec la treabă. Că nu se poate să vă las două ore să vă jucați, să faceți ce vreți voi și să arate casa în halul ăsta, de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Toată lumea pune mâna și mă ajută să strângem toate astea. Hai să vă văd, nu vă jucați. Acum strângeți. Sunt sigură că puteți să faceți toate lucrurile astea”, le-a spus prezentatoarea celor două fete, în videoclipul postat pe pagina de Facebook.

Ulterior, vedeta a spus că, de data aceasta, doar le-a amenințat pe fiicele sale. Data viitoare, însă, va trece la fapte și va renunța la jocul de joacă din living.

ADVERTISEMENT