Life

Gabriela Cristea, clipe grele după ce și-a luxat piciorul. Ce a făcut prezentatoarea: “Nu aruncați prea mult cu pietre în mine”

Gabriela Cristea, clipe grele după ce și-a luxat piciorul. Prezentatoarea de la Antena Stars nu a respectat toate indicațiile medicului.
22.11.2023 | 15:34
Gabriela Cristea clipe grele dupa ce sia luxat piciorul Ce a facut prezentatoarea Nu aruncati prea mult cu pietre in mine
Gabriela Cristea și-a luxat piciorul. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea trece prin clipe grele după ce și-a luxat piciorul. Prezentatoarea de la Antena Stars a stat o zi întreagă la pat și ar mai fi trebuit să rămână, dar nu a respectat în totalitate sfaturile medicului. Vedeta a povestit cum a decurs

Gabriela Cristea și-a luxat piciorul și trece prin clipe grele

Prezentatoarea de la Antena Stars și-a luxat piciorul, iar medicii i-au recomandat să stea în pat, cu gheață pe picior. Cu toate acestea, Gabriela Cristea a mers la filmări, dar și în ora, deoarece avea treburi de rezolvat.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut efort fizic, vedeta nu se simte bine și nici nu-și poate duce treburile la bun sfârșit. Din acest motiv, îl va ruga pe soțul ei să se ocupe de toate pentru ca ea să stea în pat, așa cum i-a recomandat medicul.

“Așa cum probabil că știți, ieri mi-am luxat piciorul. Mi l-am luxat atât de bine încât a trebuit să stau toată ziua în pat. Practic, mi-am anulat toate întâlnirile. Am vorbit cu un medic, care mi-a recomandat repaus la pat 48 de ore. 

ADVERTISEMENT

Practic, mi-a recomandat să mă uit la niște filme și să-mi țin piciorul puțin ridicat, să-mi pun gheață. (…) Seara evident că m-am dus la emisiune și când m-am întors acasă, aveam piciorul aproape dublu.

El mi-a zis că nu ar trebui să mă ridic 48 de ore, dar eu m-am încăpățânat. M-am încăpățânat astăzi și am dus-o pe Victoria la școală. Acum mă întorc acasă și în mod normal ar fi trebuit să mă întorc și să o duc pe Iris la școală pentru că eu am zis că vreau să îmi fac programul meu până la capăt.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu o să pot, o să-l trezesc pe Tavi și o să-l trimit pe el. O să mă duc acasă și o să îmi anulez iar toate întâlnirile și o să stau în pat.”, a povestit Gabriela Cristea pe Facebook.

Ce a făcut vedeta pentru a se simți mai bine

După ce a dus-o pe fiica ei la școală, prezentatoarea a mers la un fast-food pentru a-și lua un sandviș. Aceasta le-a cerut internauților să nu o judece, pentru că nu se simte bine și are nevoie să mănânce diverse preparate pentru a-și alina suferința.

ADVERTISEMENT

“Treaba este că atunci când ai o suferință fizică, te arunci în mâncare și găsești o formulă care să te facă să te simți mai bine. Singura modalitate a fost să vin la fast food să-mi iau ceva de mâncare de dimineață. Nu aruncați prea mult cu pietre în mine, sunt suferindă, sunt bolnăvioară.

Mi-am luat doar un sandviș cu bacon și cu ou. Așa că, asta este treaba, când ești bolnav, te alinți și s-ar putea să sari puțin calul. Ce contează? E dimineață, avem timp să ținem cură după aceea”, a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a povestit cum și-a luxat piciorul. Înainte să o ducă pe Victoria la școală, vedeta a intrat în garaj și a căzut, iar durerea a fost una foarte puternică.

Prezentatoarea chiar a început să plângă și se temea să nu o audă fiica ei, ca să nu se sperie de cele întâmplate. Cu toate acestea, Victoria l-a chemat pe Tavi Clonda, care a venit rapid pentru a-și ajuta soția.

ADVERTISEMENT