Life

Cum a apărut Gabriela Cristea în public. Prezentatoarea TV s-a făcut de râs, fanii n-au iertat-o: ”Mai schimbăm și noi…”

Felul în care s-a afișat Gabriela Cristea într-un magazin. Vedeta de la Antena Stars a fost taxată dur de cei care o urmăresc.
22.10.2023 | 17:50
Cum a aparut Gabriela Cristea in public Prezentatoarea TV sa facut de ras fanii nau iertato Mai schimbam si noi
Felul în care s-a afișat Gabriela Cristea într-un magazin. Vedeta de la Antena Stars fost taxată dur de cei care o urmăresc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a apărut soția lui Tavi Clonda în public. Prezentatoarea TV s-a făcut de râs, fanii n-au iertat-o: „Mai schimbăm și noi…”. Ce reproșuri a primit de această dată bruneta care este o persoană activă pe social media.

Felul în care s-a afișat Gabriela Cristea într-un magazin. Vedeta de la Antena Stars fost taxată dur de cei care o urmăresc

Felul în care s-a afișat Gabriela Cristea într-un magazin. Vedeta de la Antena Stars fost taxată dur de cei care o urmăresc și care sunt foarte atenți la aparițiile sale, fie că este vorba de micile ecrane, fie pe stradă.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a show-ului matrimonial Mireasa – Capriciile iubirii pare că s-a îndrăgostit de un tricou pe care îl poartă foarte des. Din păcate, nu este singurul aspect remarcat de fani, ci și faptul că îl poartă murdar.

„Mai schimbăm și noi bluza aia? E pătată și cam candește, mă gândeam eu”, „Alt tricou nu mai ai Gabi? Tot cu ăla te văd în câteva filmări. Inclusiv când ți-ai făcut cumpărăturile pentru zacuscă.

ADVERTISEMENT

„Ce să zic, chestia asta cu filmatul la cumpărături mi se pare ceva de prost gust și fățărnicie pentru o persoană publică. Este o părere personală”, sunt o parte dintre mesajele internauților de pe Facebook.

Gabriela Cristea cu tricoul pătat
Gabriela Cristea cu tricoul pătat, în public. Sursa foto: Facebook.com

Gabriela Cristea, val de critici în online

Gabriela Cristea este una dintre vedetele autohtone care nu mai scapă de comentariile negative din partea oamenilor. Valul de critici din mediul online are legătură cu felul în care arată, dar și cum se îmbracă.

ADVERTISEMENT

Unele persoane au taxat-o inclusiv pentru felul în care își crește fetele, Victoria și Iris, dar și pentru rochiile pe care le promovează. Afacerea sa cu haine nu este tocmai pe placul românilor din cauza materialelor folosite.

Cel mai utilizat material este vâscoza, care nu este deloc natural, așa cum susține prezentatoarea de la Antena Stars. Rochiile, care sunt disponibile pe toate mărimile, sunt purtate adesea de soția lui Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

„Ea are magazinul online cu haine pe care nu le cumpără și le vinde mai departe, ci le face. Creează rochii, l-a deschis chiar înainte de sărbători. Ea face schițele, lucrează cu mai multe ateliere.

Sunt haine doar pentru doamne, momentan. Rochii și cămăși foarte frumoase”, a spus artistul, conform libertatea.ro. Gabriela Cristea are și un studio foto din care câștigă bani frumoși, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT