Life

Gabriela Cristea împlinește 48 de ani. Ce surpriză i-a făcut Tavi Clonda

Gabriela Cristea face 48 de ani. Ce cadou a primit de la soțul ei, artistul, Tavi Clonda, alături de care a devenit mamă.
26.10.2022 | 09:55
Gabriela Cristea implineste 48 de ani Ce surpriza ia facut Tavi Clonda
Gabriela Cristea face 48 de ani. Ce cadou a primit de la soțul ei, Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars împlinește 48 de ani. Ce surpriză i-a făcut partenerul de viață. Gazda emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii este fericită și împlinită de când are o familie împreună cu cunoscutul artist.

Gabriela Cristea face 48 de ani. Ce cadou a primit de la soțul ei, Tavi Clonda

Gabriela Cristea își aniversează ziua de naștere. Bruneta a primit un cadou neașteptat de la Tavi Clonda. Cântărețul a realizat un videoclip cu mai multe imagini cu cei doi încă de la prima întâlnire până în prezent.

ADVERTISEMENT

Partenerii de viață s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni matrimoniale, unde vedeta era moderatoare și artistul cânta cu formația. Acum cântărețul și moderatoarea sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului.

„Iubita mea, Gabriela. Acum ceva timp eram doar doi necunoscuți, acum suntem 4, o familie! La mulți ani, iubita mea soție! Te iubesc la infinit”, este mesajul primit de Gabriela Cristea în miez de noapte de la soțul ei, Tavi Clonda, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu și Simona Pătruleasa se numără printre persoanele publice care nu au trecut cu vederea ziua de naștere a prezentatoarei de la Antena Stars. Vedetele i-au lăsat felicitări în spațiul virtual.

De asemenea, fosta soție a lui Marcel Toader a primit numeroase mesaje de la cei care o urmăresc în social media. Peste 1.600 de persoane s-au gândit la ea în aceste clipe.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, momente în doi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au petrecut câteva momente în doi, cu o seară înainte de aniversarea brunetei. Cei doi s-au filmat în timp ce se relaxează pe marginea piscinei din curtea casei, la un mic foc.

Prezentatoarea și soțul savurează un pahar de vin în cinstea zilei de naștere, despre care nu au oferit până acum amănunte.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se știe cum vor sărbători cei 48 de ani ai moderatoarei de la Mireasa – Capriciile iubirii. Tavi Clonda povestea în urmă cu ceva vreme că toate aniversările și le-a petrecut pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT