Life

Gabriela Cristea și-a amintit la Mireasa cum a fost înșelată în tinerețe: ”Acum te înțeleg”

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment neplăcut din viața privată. Prezentatoarea de la Antena Stars a recunoscut că a fost înșelată în trecut.
16.03.2022 | 13:14
Gabriela Cristea sia amintit la Mireasa cum a fost inselata in tinerete Acum te inteleg
ADVERTISEMENT

Bruneta, care în prezent formează o familie cu Tavi Clonda, a mărturisit cum a reacționat când a descoperit că unul dintre foștii parteneri de viață nu i-a fost fidel. Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea „Mireasa”.

Gabriela Cristea, înșelată de un fost iubit. Ce a făcut prezentatoarea când a descoperit

Gabriela Cristea a ascultat confesiunea făcută de una dintre concurentele de la Antena 1, care a povestit cum a adus-o acasă pe amanta soțului. În acele momente vedeta și-a adus aminte de o întâmplare similară.

ADVERTISEMENT

„Dar știți că am făcut și eu asta? Acum 100 de ani. Mi-am adus aminte. Am făcut-o și eu. I-am plătit și un bilet de avion să plece din țară. Acum nu te înțeleg, dar atunci te-aș fi înțeles”, a spus prezentatoarea, scrie revista viva.ro.

În aceeași notă, în urmă cu ceva vreme soția lui Tavi Clonda avea să mărturisească că a înșelat la rândul ei. Frumoasa brunetă a subliniat faptul că s-a întâmplat o singură dată, aventura având o durată de numai o lună.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea.

Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: Stop! Până aici”, a declarat acum ceva timp Gabriela Cristea în show-ul „Mireasa – Capriciile iubirii”, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, o familie fericită

În momentul de față, vedeta are o relație foarte frumoasă alături de Tavi Clonda, pe care l-a cunoscut în cadrul unui show pe care l-a moderat în urmă cu ani buni. Sunt căsătoriți civil din anul 2015 și au împreună două fete.

Cununia religioasă a fost organizată în 2019, nașii vedetei de la Antena Stars fiind Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Gabriela Cristea și artistul formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT