Life

Gabriela Cristea l-a dat de gol pe Tavi Clonda: „Agățase o gagică”. Unde a fost lăsată cu ochii-n soare

Gabriela Cristea l-a pierdut de sub radar pe soțul ei, Tavi Clonda, în timp ce se uita după ciocolata ei preferată. Ce a dezvăluit?
27.04.2024 | 15:37
Gabriela Cristea la dat de gol pe Tavi Clonda Agatase o gagica Unde a fost lasata cu ochiin soare
Gabriela Cristea l-a dat de gol pe Tavi Clonda. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de o nouă escapadă, una care s-a lăsat cu ceva peripeții. Prezentatoarea de la Antena Stars l-a dat în vileag pe artist, pe care l-a pierdut din vedere în timp ce ea se uita după dulciurile din duty-free.

Gabriela Cristea l-a pierdut din ochi pe Tavi Clonda: „Agățase o gagică”

Gabriela Cristea și soțul ei merg într-o călătorie surpriză, fără să dea, deocamdată, prea multe detalii despre destinația aleasă. Realizatoarea de televiziune a ținut să-l dea în gât pe cântăreț. Se pare că Tavi s-a cam ”lipit” de o doamnă în negocierea pe care o purta pentru achiziționarea unui parfum.

ADVERTISEMENT

„Nu se poate călătorie fără To… (n. red.: numele unei mărci de ciocolată), yay! Soțul agățase o gagică mai devreme, aici. Cred că e o doamnă care-l ajutase cu un parfum. Nu mai știu pe unde a dispărut”, a relatat Gabriela Cristea, într-un filmuleț postat pe Instastory.

Nu se știe dacă porumbeii au ales să călătorească singuri sau însoțiți de fetițele lor în vacanța pe care au planificat-o de Florii.

ADVERTISEMENT

Cât despre temerile legate de infidelitatea în cuplu, dat fiind că Gabi a făcut o glumă pe seama timpului petrecut de soțul ei cu o doamnă de la o parfumerie de pe aeroport, prezentatoarea are niște convingeri clare.

La un moment dat, pe Facebook, Cristea a abordat și acest subiect. În opinia ei, nu există relație perfectă. Susține că înșelatul e mai frecvent dacă ar crede unii, mai ales când în pereche intervine monotonia.

ADVERTISEMENT

Ce spune prezentatoarea despre infidelitate

„Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă există relații în care nu se înșală, adică să nu existe relații extraconjugale. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?

În care cuplurile pot fi fericite și pot fi atât de deschise la dialog încât să aibă o relație frumoasă și să nu fie nevoie ca unu dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu cred că da”, mărturisea Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a mai ținut să spună că nu l-a înșelat niciodată pe Tavi Clonda și că nu a fost niciodată tentată să facă asta. Când a hotărât să își continue drumul alături de partenerul ei, Gabi și-a concentrat toată atenția pe familie.

ADVERTISEMENT