Life

Gabriela Cristea, terorizată de proprii părinți! A suferit enorm, în copilărie

Gabriela Cristea, vedeta Antena Stars, a povestit ce copilărie dificilă a avut ea și cum părinții au fost la un pas să îi distrugă viitorul.
21.04.2024 | 22:37
Gabriela Cristea terorizata de proprii parinti A suferit enorm in copilarie
Gabriela Cristea a suferit enorm în copilărie și s-a vindecat greu după ce a fost terorizată de părinți / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea nu a ascuns niciodată că nu a avut o relație tocmai bună cu părinții săi. De altfel, de-a lungul timpului, au tot apărut informații cu privire la relația dificilă cu tatăl ei, cei doi refuzând, ani la rândul, să își mai vorbească.

Gabriela Cristea, terorizată de părinți

Gabriela Cristea a avut o copilărie cât se poate de dificilă. Ea a povestit despre cum părinții au făcut-o să nu aibă nicio picătură de încredere în sine chiar în podcastul finei sale, Diana Bișinicu. Și, fără să ascundă momentele delicate, ea a spus că nici măcar nu avea dreptul să își spună opinia în casa părinților.

ADVERTISEMENT

„Noi, de exemplu, nu aveam voie să avem nicio părere. Părerea noastră nu conta, nu era luată în calcul. Când veneau musafiri, nu exista să stăm la masă. Eram trimiși în camera noastră. Nu participam la discuții cu oameni mari. Probabil foarte multe lucruri nu mai simțeam pentru că regulile au fost implementate când noi eram foarte mici.

`Bătaia e ruptă din Rai’. Încerc să nu le implementez copiilor aceste cuvinte. A avut repercusiuni foarte mari. Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură și să îmi găsesc resursele”, a spus Gabriela Cristea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Gabriela făcea dansuri pe furiș de frica părinților

Gabriela Cristea a intrat în lumea showbiz-ului făcând dansuri. Era la secția de coregrafie, la liceu, dar asta nu a făcut-o deloc mai simpatizată de părinții ei. Ba chiar dimpotrivă, i s-a reproșat că face o asemenea meserie, una care era desconsiderată de cei cu o gândire conservatoare.

”Am știu că ăsta e drumul meu și am fost capabilă de orice sacrificiu. Poate o împletire e celor două (nr. pasiune și menire). De asta spuneam că nu e întâmplător că am făcut coregrafie. Am cunoscut oameni care m-au format. Noi știm că atunci când nu suntem bine, știm, știm cum stăm în viața asta, da, amânăm, ne contrăm, sperăm să rezolvăm.

ADVERTISEMENT

Din păcate, părinții mei nu au înțeles la momentul acela. Poate că proveneau și dintr-un mediu unde genul ăsta de meserie nu era o meserie pentru o femeie așezată de casă, eu făceam dans clasic. Nu m-au susținut deloc, atunci a trebuit să fac lucrurile pe furiș”, a spus Gabriela Cristea în podcast-ul moderat de Ilinca Vandici, conform Viva.

Gabriela Cristea și-a găsit fericirea

După relații eșuate, un divorț tumultos, Gabriela Cristea a reușit, în sfârșit, să își găsească liniștea. S-a căsătorit cu mai tinerelul Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe. Și, în plus, și-a găsit și liniștea profesională, fiind una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Iar pe lângă faptul că e prezentatoare TV, Gabriela Cristea s-a apucat și de mici afaceri. Cu dulciuri, marea ei pasiune. Și, de ceva vreme, vinde pe Internet cozonaci, babka și alte bunătățuri. Și, chiar dacă recent a avut parte de ceva probleme, vedeta TV spune că a reglat situația și poate să facă cozonaci pentru doritori în continuare.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori