Life

Gabriela Cristea, reacție după ce fanii au criticat-o că a chemat poliția din cauza vecinilor: “Există o limită”

Gabriela Cristea a reacționat după ce fanii au criticat-o că a chemat poliția din cauza vecinilor. Ce a deranjat-o pe vedeta de la Antena Stars.
24.07.2023 | 17:21
Gabriela Cristea reactie dupa ce fanii au criticato ca a chemat politia din cauza vecinilor Exista o limita
Gabriela Cristea, criticată dur de fani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii au criticat-o dur pe Gabriela Cristea după ce vedeta a chemat poliția din cauza vecinilor, iar aceasta a avut o reacție. Vedeta s-a apărat și a explicat cum au stat lucrurile. Este vorba despre o situație care durează deja de ceva timp.

Gabriela Cristea, mesaj după ce fanii au criticat-o că a chemat poliția, fiind enervată de vecini. Ce i s-a întâmplat vedetei

Prezentatoarea de la Antena Stars le-a povestit internauților ce a pățit recent. Vecinii vedetei de televiziune s-au apucat de renovări de ceva timp. Zgomotul produs de la lucrările din locuința acestora a enervat-o foarte tare pe soția lu Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea nu a mai putut suporta situația, așa că a cerut ajutorul Poliției pentru a rezolva această problemă. După ce a dezvăluit în mediul online această întâmplare, urmăritorii vedetei au criticat-o dur.

Mai multe persoane au acuzat-o pe Gabriela Cristea că profită de faptul că este persoană publică și că își rezolvă problemele prin scandal. Aceștia au numit-o pe prezentatoare “mahalagioaică”.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut criticile fanilor, Gabriela Cristea a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile. Vedeta a spus că este o situație care durează de cinci săptămâni. În plus, zgomotele produse de lucrările de renovare se aud chiar și seara târziu.

De altfel, prezentatoarea a încercat să discute cu vecinul ei pentru a rezolva această problemă. Acesta a avut o atitudine ostilă, așa că singura soluție a Gabrielei Cristea a fost să cheme oamenii legii.

ADVERTISEMENT

“Am pus o postare în care am spus că am chemat Poliția, pentru că niște vecini nu se potoleau și lucrau cu flexul la ora opt seara. Și foarte mulți dintre voi mi-ați spus că sunt o mahalagioaică și că mi-am reclamat vecinii și că oricum Poliția a venit doar pentru că sunt eu Gabriela Cristea, că profit de statutul meu de persoană publică.

Poate nu m-am făcut destul de bine înțeleasă. De cinci săptămâni se întâmplă situația asta și în fiecare sâmbătă și duminică, oamenii lucrează. Este treaba fiecăruia când lucrează în casă, dar există o lege care spune că sunt niște ore de liniște ce trebuie respectate”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

“Nu este nimeni absurd”

Gabriela Cristea a adus în discuție și legea prin care activitățile care produc zgomot, în afara orelor de liniște, sunt permise în anumite condiții. Flexul vecinului vedetei făcea un zgomot de 95 de decibeli, cu mult peste limita admisă, de 30 de decibeli, după cum a mai precizat ea.

De asemenea, prezentatoarea a mai spus că a încercat să-l convingă pe vecinul său să facă liniște. Văzând că zgomotul continuă în fiecare seară, săptămâni la rând, Gabriela Cristea a fost nevoită să ia măsuri mai drastice.

Nu este nimeni absurd, dar dacă vii și îi anunți pe vecini, nu se duce nimeni să te reclame. Dar în momentul în care de cinci săptămâni faci zgomot, în fiecare sâmbătă și duminică, peste limita admisă de lege și în momentul în care ești rugat civilizat să te oprești pentru că există o limită a suportabilității, tu începi să o dai pe smardoială și ești arogant, atunci nu avem ce face, mergem la Poliție.

Încercăm să fim toleranți, dar există o limită. Avem drepturi și trebuie să ne fie respectate, cum și noi trebuie să respectăm drepturile celorlalți”, a adăugat vedeta de televiziune, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT