Life

Gabriela Cristea, scoasă de pe post. Emisiunea Mireasa – Măștile Iubirii nu se mai difuzează pe Antena 1

Dezamăgire pentru Gabriela Cristea. Emisiunea Mireasa - Măștile Iubirii nu va mai apărea pe Antena 1, după ce a fost scoasă din grilă. 
10.03.2023 | 22:44
Gabriela Cristea scoasa de pe post Emisiunea Mireasa  Mastile Iubirii nu se mai difuzeaza pe Antena 1
Cât a rezistat pe post Mireasa-Măștile Iubirii. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a avut parte de o veste neplăcută din partea staff-ului de la Antena 1. Prezentatoarea a aflat că emisiunea ”Mireasa-Măștile Iubirii” a fost scoasă de pe post. Totul s-a întâmplat în mai puțin de o lună de la lansare.

”Mireasa-Măștile Iubirii” nu va mai apărea la Antena 1

Doar zece ediții a rezistat producția cu tema dragostei, adică din 20 februarie, până pe 3 martie. Din această săptămână nu va mai putea fi văzută de către telespectatorii ce erau un public fidel, așa cum informează paginademedia.ro

ADVERTISEMENT

”Mireasa-Măștile Iubirii” a adus și modificări în grila Antene 1, la momentul apariției. Știrile de la ”Observator” s-au mutat de la 16:00 la 17:00. În prezent, reality-showul ”Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe, a devenit mai lung cu 60 de minute, mai exact, se difuzează de la 14:00 la 17:00.

Nu se cunosc detalii despre decizia reprezentanților de la Antena 1, de a anula transmiterea ”Mireasa-Măștile Iubirii”. Emisiunea era similară cu varianta originală a ”Mireasa”, iar concurenții de aici puteau fi văzuți din nou de către public manifestându-și iubirea.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc, de altfel, informații nici despre ce proiect va mai avea Gabriela Cristea de acum încolo. Cert este că era foarte bucuroasă atunci când a aflat că modera ”Mireasa-Măștile Iubirii”. Iată ce spunea la jumătatea lunii februarie fanilor săi.

”Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, pe Antena 1 şi AntenaPLAY cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii. Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.

ADVERTISEMENT

Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor.

Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!”, era mesajul postat de Gabriela Cristea pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Cine este, mai exact, Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țară. De-a lungul timpului, s-a remarcat prin emisiuni cu tema iubirii, unele de succes, iar altele mai puțin. Cele mai cunoscute show-uri ale sale sunt: ”Noră pentru mama”, ”Like a star” sau ”Te vreau lângă mine”.

ADVERTISEMENT