Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, puși la zid după Moș Nicolae: “Așa e cu lăudăroșii”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în mijlocul unor controverse în online. Cadoul cumpărat de cei doi fiicelor lor a agitat apele
08.12.2023 | 16:05
Gabriela Cristea si Tavi Clonda pusi la zid dupa Mos Nicolae Asa e cu laudarosii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, taxați dur din cauza cadourilor pentru fiicele lor Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sincere cupluri. Cei doi au ales să nu aibă secrete față de fani, iar asta, uneori, le aduce multe replici răutăcioase din partea internauților.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați în online

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în lumina reflectoarelor de ani de zile. În tot acest timp, ambii au înțeles că statutul de persoană publică vine la pachet și cu multe dezavantaje.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, mai mult ca niciodată, Gabriela și soțul ei au ales să prezinte cum decurg zilele din viața lor. În timp ce unii fani sunt fascinați de idea lor, alții au ales să îi taxeze destul de dur.

Acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, Tavi și partenera lui au pregătit lista de cadouri pentru toate persoanele dragi. Așa cum era de așteptat, fiicele lui au fost primele pe lista lui Moș Nicolae.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anului, Victoria și Iris s-au asigurat că îi spun Moșului ce își doresc, astfel că părinții lor s-au conformat. Moș Nicolae a lăsat în ghetuțele celor mici multe dulciuri, dar și două tablete.

Artistul a simțit nevoia să își justifice gestul față de internauți

Părinții lor nu s-au putut abține și au postat în online reacția pe care au avut-o micuțele când au descoperit cadoul. De aici și până la o întreagă dezbatere a mai fost un singur pas.

ADVERTISEMENT

Cei care îi urmăresc pe cei doi au început imediat să îi atace. Au fost foarte multe voci care au susținut că nu acesta este spiritul sărbătorilor și al cadourilor. Tavi și Gabriela au fost criticați pentru că au luat tablete fiicelor lor, în condițiile în care puteau opta pentru lucruri mai ieftine.

Internauții nu au fost deloc blânzi cu ei și i-au atacat cum au știut mai bine. Ba chiar au făcut glume acide la adresa lor. Mulți au susținut că, cel mai probabil, de Crăciun cele mici vor primi o mașină.

ADVERTISEMENT

”Cel mai probabil, de Crăciun, fetele vor primi câte o mașină pe care să o conducă atunci când fac 18 ani… Așa e cu ăștia lăudăroșii” sau ”Mi-ar plăcea să văd și un filmuleț ajutând copiii sărmani. Ei chiar s-ar bucura la o ciocolată.”, sunt doar câteva dintre replici.

De obicei, nici Tavi și nici Gabriela nu reacționează la astfel de răutăți gratuite. Însă, de data asta, fiind vorba despre fiicele lor, artistul a simțit nevoia să își justifice gestul.

Tavi le-a explicat tuturor că fetele lui știu să aprecieze orice cadou. Ba mai mult, cele mici consideră tabletele un cadou de la Moș Crăciun, care este foarte bun prieten cu Moș Nicolae pe care îl mai ajută, din când în când.

ADVERTISEMENT