Life

Gabriela Cristea, aspru criticată după ce a publicat o imagine cu bradul împodobit: „Ăsta nu e spiritul Crăciunului”

Gabriela Cristea și-a atras critici dure după ce a publicat primele imagini cu bradul de Crăciun. Ce i-a nemulțumit pe mulți.
05.12.2023 | 19:02
Gabriela Cristea aspru criticata dupa ce a publicat o imagine cu bradul impodobit Asta nu e spiritul Craciunului
Cum arată bradul de Crăciun al Gabrielei Cristea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea s-a mândrit pe internet cu bradul său de Crăciun, pe care l-a comandat gata împodobit, dar fanii n-au fost de acord cu gusturile sale. Au criticat-o aspru pentru alegerea făcută.

Gabriela Cristea, pusă la zid pe internet din cauza bradului de Crăciun

Înainte de venirea lui Moș Nicolae, Gabriela Cristea și-a împodobit casa de un milion de euro cu un brad de Crăciun special. Vedeta de la Antena Stars a cumpărat un brad deja aranjat, iar stilul nu este deloc unul tradițional.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și-a luat brad de designer, care a fost livrat cu tot cu globulețe și decorațiuni. Ramurile verzi și instalația multicoloră de altădată au fost înlocuite cu crengi albe, multe pene și sclipici.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele lor, cu toții au fost încântați peste măsură de pomul care le va lumina sărbătorile de iarnă în acest an, astfel că vedeta a publicat și primele imagini în online.

ADVERTISEMENT

„Cât este de frumos! A venit, a venit! Bradul de Crăciun a ajuns la noi acasă. Anul ăsta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători și chiar au ieșit superbe.

Ne-a mai lăsat și nouă câteva globulețe să punem în pom ca să ne punem și noi amprenta. Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun”, a dezvăluit Gabriela Cristea pe social media, în ziua care i-a fost livrat bradul.

ADVERTISEMENT
gabriela cristea brad de crăciun pene fulgi sclipici perdea draperie ghirlandă
Bradul Gabrielei Cristea a fost aspru criticat pe internet.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Ce părere au fanii despre bradul vedetei

Chiar dacă familia s-a bucurat din plin de alegerea făcută, fanii Gabrielei Cristea nu au fost deloc de acord cu modul în c are a procedat. Astfel că, vedeta s-a ales cu critici dure din partea unora dintre cei care au văzut imaginile.

„Sincer, dacă eram în locul vostru nu lăsam un designer să îmi facă bradul, nu îmi place deloc .. este urât răuuuu”. „ Și unde mai e farmecul sărbătorilor? Îmi amintesc cu drag de momentele când eu făceam prăjituri cu mama și așteptam să vină tata cu bradul la subraț”.

ADVERTISEMENT

„Absolut nici un farmec nu are …ăsta nu e spiritul Crăciunului, le înveți numai de bine pe fete…”. „Și cel mai mult le va lipsi fetițelor bucuria acelei amintiri de a împodobi bradul împreună, o colindă pe fundal și….nu să-l aducă cineva gata împodobit”, sunt o parte dintre comentariile primite de Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT