Life

Surpriză uriașă în familia prezentatoarei Gabriela Cristea! Ce a adus Moș Nicolae

FANATIK a aflat ce cadou le-a adus Moș Nicolae fetițelor prezentatoarei Gabriela Cristea! A fost mare surpriză pentru micuțe!
06.12.2023 | 14:00
Surpriza uriasa in familia prezentatoarei Gabriela Cristea Ce a adus Mos Nicolae
Fetele prezentatoarei Gabriela Cristea, cadou surprinzător de la Moș Nicolae! Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Fetițele vedetei Gabriela Cristea au avut parte de o surpriză de proporții de la Moș Nicolae! Pentru că Thea Iris Selena și Victoria Bella Margot au fost cuminți tot anul, Moșul a știut cu ce să le răsfețe.

Fetele prezentatoarei Gabriela Cristea, cadou-surpriză de la Moș Nicolae!

Tavi Clonda, tatăl celor două minunății din familia pe care o formează cu prezentatoarea Mireasa, Gabi Cristea, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK ce fel de daruri au ajuns lângă brad.

ADVERTISEMENT

Tavi ne-a spus că fetele nu se așteptau la cadoul cu care a venit Moș Nicolae. Ele știau că în noaptea de 5 spre 6 decembrie ajutorul lui Moș Crăciun aduce mai degrabă dulciuri. Ei bine, micuțele au avut parte de o mare surpriză când au desfăcut cutiile cu cadouri.

Pe lângă dulciurile la care au atentat din prima, dar pe care părinții le vor împărți pe zile căci sunt foarte atenți când vine vorba de consumul de zahăr, Victoria și Iris au avut parte de primele lor gadgeturi.

ADVERTISEMENT

Moșul din partea părinților a vrut să le facă această zi una memorabilă celor două fete și a cam reușit. Soțul prezentatoarei Gabriela Cristea ne-a spus, printre altele, că fiicele sale nu vor sta toată ziua pe tabletă. Va exista un timp limitat, fiind încă destul de mici să petreacă prea mult timp cu ochii în ecrane.

Fetițele lui Tavi Clonda au primele lor tablete: „Aveau niște telefoane mai vechi, dar le-au spart”

Tavi Clonda ne-a mai zis că de când are copii, nu se mai gândește la ce să primească el de la Moș Nicolae, căci toată lumea lui se învârte în jurul prințeselor din familia sa.

ADVERTISEMENT

„De când ai copii, mai mult despre ei este vorba cu Moșul. Măi, ce au înțeles fetițele este că Moș Nicolae vine doar cu dulciuri, nu prea sunt cadourile pe care le aduce Moș Crăciun. Dar, cumva, din ce mi-au spus ele că își doresc, eu eram pregătit.

Vorbisem cu Moșul și, în afară de dulciuri, pe care încercăm să le drămuim, să nu le mănânce pe toate deodată… Încercăm să le învățăm chestia asta. Le-a adus primele lor tablete. 

ADVERTISEMENT

Ele aveau oricum niște telefoane din astea mai vechi, de-ale noastre, dar le-au spart, nu prea mai aveau ce să facă cy ele. Dar, așa, ușor-ușor, o oră pe zi sau cât o să le dăm noi voie se vor bucura de tablete. Dar ele nici nu le vedeau. Doar la dulciuri s-au dus, căci știau că Moș Nicolae aduce doar dulciuri.

După ce au văzut tabletele au zis, băi, stai puțin că am auzit noi că Moș Crăciun și Moș Nicolae se știu și se mai ajută! (n. red.: râde)”, a declarat Tavi Clonda, pentru FANATIK.

Gabi Cristea și soțul, la munte de Crăciun

Întrebat cu ce a răsfățat-o Moșul pe Gabriela Cristea, dar și ce i-a adus lui, Tavi ne-a zis că el s-a bucurat de o cutie de bomboane. Soția lui a primit ceva cu totul special, ceva ce va purta cu mare drag de acum înainte.

„Mie mi-a adus doar o cutie cu bomboane. Gabrielei, în afară de dulciuri, i-a adus ceva mai mult simbolic Moșul. E vorba de un trening din ăsta modern, foarte frumos așa. O să fie cu el când o să plecăm acuma de Crăciun, să fie mai modernă, e foarte mișto.

O să facem Crăciunul anul ăsta la munte, la noi, că până acum am tot făcut acasă. Avem niște invitații și ne pregătim de sărbătoare”, a încheiat Tavi Clonda, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT