Life

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împărtășit vestea cu toată lumea: „Noul membru al familiei”

Anunțul făcut de Tavi Clonda și Gabriela Cristea! Artistului i s-a îndeplinit un vis, după mult timp în care a așteptat asta.
04.04.2024 | 15:10
Tavi Clonda si Gabriela Cristea au impartasit vestea cu toata lumea Noul membru al familiei
Dezvăluirea făcută de Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împărtășit cu publicul o veste importantă pentru ei. L-au prezentat tuturor pe „noul membru” al familiei lor, iar publicul i-a felicitat pentru reușită.

Vestea pe care Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împărtășit-o cu publicul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt ca o carte deschisă pentru publicul lor. Cuplul publică zilnic imagini pe internet în care arată cum decurge viața lor, cu bune, dar și cu certuri și situații tensionate. 

ADVERTISEMENT

Cei doi au muncit în ultimii ani pentru a-și construi casa visurilor lor, ceea ce s-a și întâmplat. Însă, deși au investit o mulțime de bani în construcție, încă mai sunt câteva lucruri de cumpărat.

În plus, cei doi au și o piscină în curte. Și cum vara se apropie, au decis că este momentul să se ocupe de îngrijirea ei și să o pregătească de zilele toride în care se vor relaxa alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Astfel că, Tavi Clonda a surprins și a publicat pe internet momentul în care un colet mult așteptat îi ajunge acasă. Este vorba despre un aspirator pentru piscină pe care și-l dorea de câțiva ani buni.

„Noul membru al familiei”

Tavi Clonda a prezentat aspiratorul ca pe noul membru al familiei pe care o are cu Gabriela Cristea, iar vedeta a înțeles repede despre ce este vorba, mai ales că îi cunoștea dorințele soțului său.

ADVERTISEMENT

„E, și nu merit și eu? Recunosc, ăsta l-am luat mai mult pentru mine, pentru gașca care o să vină aici, pentru noi, pentru fetițe. (…) Aspirator și nu orice fel de aspirator.

Este aspiratorul pe care mi-l doream de mult. E cel mai performant din ce am înțeles. Nu mă mai interesează nimic acum, decât de noul membru al familiei”, a povestit Tavi Clonda în clipul publicat pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, fanii i-au felicitat: „Foarte frumos!”, „Să stăpâniți sănătoși tot ce aveți”, „Sunteți superbi”, „Felicitări, să-l stăpâniți sănătoși” , „Foarte frumos, aveți grijă de voi”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT