Alegeri 2024

Gabriela Firea anunță noi proiecte pentru tinerii din București. „Promit să vă ascult și să vă susțin”

Gabriela Firea: „Am fost mereu și voi rămâne un partener al tinerilor”. Candidatul la PMB va înființa Centre pentru Tineret în fiecare sector
02.05.2024 | 18:25
Gabriela Firea anunta noi proiecte pentru tinerii din Bucuresti Promit sa va ascult si sa va sustin
Gabriela Firea le-a transmis tinerilor un mesaj de susținere, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului / Foto: Facebook, Gabriela Firea
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Bucureștiului a transmis, joi, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Tineretului, că „a fost și va rămâne un partener” al tinerelor generații și că din echipa sa de colaboratori fac parte mulți tineri.

Gabriela Firea: „Tinerii sunt cei care pun lumea în mișcare”

Gabriela Firea a postat un mesaj pe pagina sa Facebook cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, urându-le la mulți ani tinerilor și tinerelor din România, spunând că aceștia trebuie susținuți și îndrumați pentru a construi România viitorului.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani tuturor tinerilor noștri și la mulți ani tuturor celor care se simt tineri în spirit și în suflet! Tinerii sunt cei care pun lumea în mișcare și, dacă avem înțelepciunea să le fim alături, dacă îi sprijinim, îi susținem și îi îndrumăm, avem șansa să construim lumea pe care ne-o dorim pentru copiii noștri și pentru noi”, se arată în postarea Gabrielei Firea.

„Partener” al tinerelor generații

Președintele PSD București a subliniat că a fost mereu un „partener” al tinerei generații și că din echipa sa de colaboratori au făcut și fac parte oamenii tineri.

ADVERTISEMENT

„Am fost mereu și voi rămâne un partener al tinerilor, am susținut și promovat tineri – și în timpul mandatului de primar general, și în perioada în care am fost ministru. Din echipa mea de colaboratori au făcut și fac parte tineri”, scrie Gabriela Firea.

Candidatul PSD la Primăria Capitalei a exemplificat trei proiecte pentru tineri pe care le-a demarat alături de echipă, precizând însă că altele au fost „închise” sau „trase pe linie moartă”.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândră că trei dintre proiectele dedicate tinerilor, pe care le-am pornit alături de echipa mea, la Ministerul Familiei – programul FIV, creditele Family Start și Student Invest – sprijină mii de tineri. Din păcate nu la fel s-a întâmplat cu proiectele pentru tineri pe care le-am inițiat cât am fost primar general, majoritatea fiind închise, iar Centrul pentru Tineret al Municipiului București fiind tras pe linie moartă”, spune președintele PSD București.

Proiecte pentru tineri, „parte importantă” a mandatului

Gabriela Firea a mai anunțat însă noi proiecte pentru tineri în cadrul unui posibil viitor mandat de primar general al Bucureștiului, după alegerile locale din 9 iunie.

ADVERTISEMENT

„Proiectele pentru tineri vor fi o parte importantă a programului de guvernare locală pentru mandatul meu ca primar general. Anunț o parte dintre ele: Cardul pentru Tineret București – reluăm proiectul început în mandatul anterior și introducem mai multe reduceri și oferte pentru tinerii din Capitală. Centre pentru Tineret – înființăm în fiecare sector centre unde tinerii vor participa la cursuri gratuite de calificare, IT, limbi străine etc.

Programul FIV – reluăm proiectul prin care sunt sprijinite cuplurile infertile și prin care s-au născut aproape 600 de copii în București. Program de informare și consiliere anti-drog împreună cu instituții guvernamentale, Poliție, ONG-uri. Târguri de job-uri pentru studenți și tineri, în parteneriat cu marile universități și companiile importante din București”, se arată în postare.

„Vă încurajez să nu stați deoparte”

Gabriela Firea încheie transmițându-le tinerilor că îi încurajează și cerându-le să se implice în societate și să-și facă auzite vocile. „Dragi tineri, astăzi și în fiecare zi, sunteți motorul schimbării și aduceți energia care poate transforma comunitatea în lumea mai bună pe care ne-a dorim cu toții. Vă încurajez să nu stați deoparte, să vă implicați, să vă faceți auzită vocea, să fiți parte a schimbării! Promit să vă fiu în continuare un partener loial, să vă ascult și să vă susțin să mergeți mai departe, pentru că doar împreună vom reuși”, a scris Firea.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Android 15 va avea o funcție nouă. Anunțul a fost făcut de Google
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze