News

Gabriela Firea pune tunurile pe Vlad Voiculescu: „Măcar Tătaru ne înnebunea cu platouașele dințate și cocoașele Covidului”

05.01.2021 | 14:44
Gabriela Firea pune tunurile pe Vlad Voiculescu Macar Tataru ne innebunea cu platouasele dintate si cocoasele Covidului
ADVERTISEMENT

Nici nu și-a început bine mandatul de ministru al Sănătății, că Vlad Voiculescu se confruntă cu primele critici dure din partea opoziției. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Gabriela Firea îl acuză că ignoră cu desăvârșire problemele reale ale României în plină criză sanitară, din dorința de a se „năpusti” asupra membrilor grupului Vacanța Mare, blamați pentru „mimica” din timpul programului realizat pentru noaptea de Revelion.

Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare! Iatā! Și da, măcar Tătaru ne innebunea cu “platouasele dințate” și “cocoașele” covidului! Nu-și pierdea vremea să publice comunicate despre pamfletele de la TV”, susține fostul primar al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Reacția sa vine după ce ministrul Sănătății a intervenit în scandalul iscat de programul difuzat la TVR 1 în noaptea dintre ani, solicitând oficial Consiliului Național al Audiovizualului să ia măsuri legale, în condițiile în care „mimica și mesajul transmis instigă la nesupunere a publicului față de măsurile de protecție”.

Gabriela Firea lansează acuzații dure la adresa lui Vlad Voiculescu

Acum am înțeles de ce Orban a cedat scaunul lui Tătaru de la Sănătate atât de ușor pentru Vlad Voiculescu – USR Plus. Este fix ca în fabula cu măgarul dus la târg “să-l fac de râs, nu să-l vând”.

ADVERTISEMENT

În plină pandemie… cu mutații, în start de campanie de vaccinare simbolică și slowly, în criza spitalelor pentru pacienții cronici abandonați de guvern, noul ministru al sănătății are preocupări “majore” pentru reforma sistemului de sănătate : “mimica actorilor din noaptea de Revelionul la TVR” peste care trebuie să se năpustească “statul, conform legii”?

N-ar putea să acționeze instituțiile statului împotriva celor care îngreunează accesul la sănătate al pacienților non-covid? Dar asupra celor care au blocat politic testarea extinsă a bucureștenilor, care ar fi salvat sute de vieți și ar fi protejat de infectare alte câteva mii?

ADVERTISEMENT

Observ cum oameni tineri în politică și care își fac un titlu de glorie din școlarizările “pe afară”, care se pretind a fi democrați, open mind, progresiști, vizionari, salvatori, unici, irepetabili, plini de soluții și inovații, – pe FB!!! -, când ajung într-o funcție publică, dau măsura cinismului, stupizeniei și reflexelor dictatoriale cu muuult mai accentuate decât ale celor pe care i-au înfierat și împotriva căror au luptat!

Vrei să cunoști un om? Dă-i o putere mare! Iată! Și da! Măcar Tătaru ne înnebunea cu “platouașele dințate” și “cocoașele” covidului!

ADVERTISEMENT

Nu-și pierdea vremea să publice comunicate despre pamfletele de la TV! Doar e democrație, nu? Sau nu??”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT