Life

Gabriela Prisăcariu a purtat aceeași rochie de mireasă ca o influenceriță cunoscută. Și ea este însărcinată

16.05.2021 | 21:41
Gabriela Prisacariu a purtat aceeasi rochie de mireasa ca o influencerita cunoscuta Si ea este insarcinata
Gabriela Prisăcariu a purtat aceeași rochie de mireasă ca o influenceriță cunoscută. Și ea este însărcinată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a purtat în ziua nunții o rochie de mireasă care să-i scoată în evidență burtica de gravidă, însă a omis un detaliu foarte important. Soția lui Dani Oțil a avut aceeași ținută ca o altă vedetă. 

Frumoasa șatenă a ales o rochie simplă de mireasă, o ținută în care să se simtă confortabil având în vedere că este însărcinată în al doilea trimestru de sarcină. Vedeta a arătat că nu este deloc pretențioasă, având în vedere că o altă persoană a purtat aceeași rochie.

ADVERTISEMENT

Rochia de mireasă este identică cu cea purtată de o blondină în urmă cu aproximativ o lună. Gabriela Prisăcariu pare să nu fii știut acest detaliu, chiar dacă respectiva a publicat numeroase imagini pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu, neatentă la rochia de mireasă? Cine a purtat aceeași ținută

Este vorba de nimeni alta decât Sînziana Maria Iacob, o tânără influenceriță care a avut cununia religioasă pe data de 24 aprilie. Se pare că soția lui Dani Oțil nu a fost atentă sau pur și simplu achiziționase deja piesa vestimentară.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Sînziana Sooper, așa cum este cunoscută blondina în mediul virtual, mai au un lucru în comun. Ambele sunt însărcinate pentru prima oară și au ales să facă nunta înainte de a deveni mame.

Modelul urmează să aducă pe lume un băiețel, în timp ce Sînziana poartă în pântece o fetiță. Cele două vor naște vara aceasta, în intervalul iulie – august, așadar nu mai este mult până își vor ține bebelușii în brațe.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, rochia de mireasă purtată de Gabriela Prisăcariu este semnată de designerul Maria Lucia Hohan. Ținuta lungă până în pământ și cu inserții transparente i-a pus în valoare bustul, dar fără să lase prea multă piele la vedere.

De asemenea, ținuta i-a conturat frumos burtica de gravidă, soția lui Dani Oțil strălucind în cea mai importantă zi a vieții ei.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu și Sînziana Sooper au purtat aceeași rochie
Gabriela Prisăcariu și Sînziana Sooper au purtat aceeași rochie de mireasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Sînziana Sooper și cu ce se ocupă

Sînziana Sooper, pe numele ei real Sînziana Maria Iacob, a devenit populară în mediul online datorită unor tutoriale de make-up și vloguri de travel. De asemenea, blondina publică adesea imagini cu rețete pe care le testează, asta și mulțumită soțului ei.

Tânăra este căsătorită de mai puțin de o lună cu Alexandru Iacob, de profesie bucătar. Cei doi sunt împreună de foarte mulți ani, cererea în căsătorie venind în luna noiembrie a anului 2019.

Frumoasa bloggeriță a avut parte de o cerere în căsătorie cu adevărat emoționantă, primind cu această ocazie un inel de logodnă impresionant.

„Am spus da, cu toată inima.💛 Când două suflete pereche se întâlnesc, nu ies scântei, ci doar se așterne o pace incredibilă care pune toate lucrurile în ordine. 

Îți pune lumină vindecătoare pe toate gândurile, fricile, neputințele și te face să înflorești, să evoluezi, să devii cea mai bună versiune a ta, să devii conștient de tot ce e mai frumos în tine”, scria atunci Sînziana pe Instagram.

ADVERTISEMENT