Life

Gafă imensă la Survivor All Stars. Imaginile care nu trebuiau difuzate de Pro Tv

Gafă imensă la Survivor All Stars. Pro Tv a difuzat mai multe imagini care nu ar fi trebuit niciodată să apară pe post.
02.02.2024 | 10:42
Gafa imensa la Survivor All Stars Imaginile care nu trebuiau difuzate de Pro Tv
Gafă imensă la Survivor All Stars. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gafă imensă la Survivor All Stars. Imaginile care nu trebuiau difuzate de Pro Tv au ajuns pe post. Ce s-a întâmplat și ce probleme riscă să întâmpine postul de televiziune într-o astfel de situație?

Gafă imensă la Survivor All Stars

Survivor All Stars a început deja de mai bine de două săptămâni. Au existat tensiuni încă de la primele ediții, iar acum, lucrurile par că se complică din ce în ce mai mult în echipa Faimoșilor, dar și la Războinici.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, show-ul din Republica Dominicană testează limitele psihice dar și fizice ale concurenților. Astfel, nu de puține ori s-a întâmplat ca unele persoane să aibă reacții ceva mai acide.

În cea mai recentă ediție de la Survivor All Stars, de miercuri, 1 februarie, un Războinic a fost eliminat. Este vorba despre Relu Pănescu care a pierdut în fața Mariei Lungu. Astfel, acesta a plecat acasă.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că celor de la Pro Tv le-au scăpat niște imagini care nu trebuiau difuzate pe post. Mai exact, este vorba despre niște cadre în care Maria Lungu a făcut un gest cât se poate de controversat.

Imaginile care nu trebuiau difuzate de Pro Tv

În timpul duelului cu Relu Pănescu, Maria Lungu a fost prima care a terminat puzzle-ul. Colegii au avertizat-o însă că una dintre piese nu era așezată cum trebuie, astfel că aceasta s-a întors speriată din drum.

ADVERTISEMENT

Și-a dat seama că totul era în regulă, de fapt. Drept rezultat, Maria Lungu s-a enervat și a făcut un gest cu adevărat scandalos. Mai exact, ea le-a arătat colegilor degetul mijlociu odată ce a ieșit învingătoare.

Mai mult de atât, dincolo de acest gest, Maria Lungu a spus și un cuvânt obscen. Nu este clar de ce a făcut acest lucru, însă cel mai probabil de vină ar fi fost faptul că unii au propus-o spre eliminare.

ADVERTISEMENT
Maria Lungu, gest neașteptat la Survivor All Stars. Sursă foto: captură video
Maria Lungu, gest neașteptat la Survivor All Stars. Sursă foto: captură video

Aceste imagini de la Survivor All Stars însă nu ar fi trebuit difuzate de Pro Tv. Asta în condițiile în care gestul concurentei nu a fost deloc cenzurat, iar totul s-a văzut cât se poate de clar.

ADVERTISEMENT