Life

Sar scântei la Survivor România All Stars 2024. Jador a fost luat în vizor de Războinici; „E ciudat”

Războinicii l-au luat iar în vizor pe Jador. La Survivor România All Stars 2024, Andrei Ciobanu i-a adus câteva acuzații.
30.01.2024 | 23:26
Sar scantei la Survivor Romania All Stars 2024 Jador a fost luat in vizor de Razboinici E ciudat
Jador a fost luat iar în vizor de Războinici la Survivor All Stars 2024. Sursa foto: colaj Fanatik/ Pro TV
ADVERTISEMENT

Jador a fost luat în vizor de echipa adversă la Survivor România All Stars 2024. Războinicii consideră că artistul vânează punctul sigur și se bucură prea mult pentru victoria obținută ușor din punctul lor de vedere.

Andrei Ciobanu, săgeți către Jador la Survivor România All Stars 2024

Că vrea sau nu, Jador ajunge mereu să fie în centrul atenției la Survivor România All Stars 2024. După ce s-a certat încă de la început cu Lola, apoi cu Maria Lungu, Războinicii sunt iar nemulțumiți.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, în ediția de marți, 30 ianuarie, Andrei Ciobanu i-a reproșat că vânează punctele sigure și îl provoacă pe traseu pe Relu Pănescu- care, din punctul lui de vedere, este un concurent mai slab.

De altfel, și de Zanni a spus același lucru. Războinicul consideră că dacă ar vrea să simtă cu adevărat victoria, adversarii săi ar trebui să aleagă pe cineva mai bine pregătit. În caz contrar, „show-ul” pe care îl fac după meci, nu își are locul.

ADVERTISEMENT

„Probabilitatea este mai mare ca Jador sau Zanni îl aleg pe Relu ca să ia punct. Practic, asta cred că este și marea lor strategie. Doar că e ciudat să te bucuri și să faci show din ăsta nebun în momentul când câștigi cu Relu.

Pentru că șansele sunt mai mari. Dar dacă a lua un om mai bun de la noi…sau mai bine pregătit, cred că atunci va fi bucuria și mai mare”, i-a spus Andrei Ciobanu lui Jador la Survivor All Stars 2024. 

ADVERTISEMENT

Ce spune Faimosul despre Roxana Nemeș

La afirmațiile lui Andrei Ciobanu, Jador a preferat să nu reacționeze. În schimb, Faimosul a avut ceva de spus despre colega lui de echipă, Roxana Nemeș, care a reușit să iasă învingătoare din două dueluri.

„Noi am încercat trei luni s-o dăm afară tura trecută și n-am reușit. Cumva, a reușit să rămână. Și de data asta, tare îmi e că ne dă pe toți afară. Deci după ce a câștigat, s-a uitat ca un drăcușor așa la mine.

ADVERTISEMENT

Și-a zâmbit ca și cum a zis ,’Tu ești următorul’. E foarte surprinzătoare Nemeș. Felicitări ei! Dar nu pot să spun că cineva e înrădăcinat aici pentru că…Cine crezi că e înrădăcinat, de fapt, se înrădăcinează imediat și pleacă”,  a afirmat Jador.

ADVERTISEMENT