Life

Eliminare la Survivor România All Stars 2024, ediția din 1 februarie. Ce Războinic pleacă acasă – Update

O nouă înlăturare la Survivor România All Stars 2024, în episodul din 1 februarie. Care Războinic încheie competiția de la Pro TV.
01.02.2024 | 21:51
Eliminare la Survivor Romania All Stars 2024 editia din 1 februarie Ce Razboinic pleaca acasa  Update
O nouă înlăturare la Survivor România All Stars 2024, în episodul din 1 februarie. Care Războinic încheie competiția de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
01-02-2024
19:54

Cine e Războinicul care pleacă acasă

Conform Viperele Vesele, lupta pentru pentru salvarea de la eliminare se dă între Maria Lungu (propunerea echipei) și Relu Pănescu (propunerea câștigătorului colanului de imunitate).  În urma duelului, Relu părăsește competiția.

Eliminare la Survivor România All Stars 2024, ediția din 1 februarie. Ce Războinic pleacă acasă, după ce ultimele două Consilii din Republica Dominicană au fost în favoarea echipei albastre. Două concurente de la Faimoși au ieșit din joc.

O nouă înlăturare la Survivor România All Stars 2024, în episodul din 1 februarie. Care Războinic încheie competiția de la Pro TV

O nouă înlăturare la Survivor România All Stars 2024, în episodul din 1 februarie. Care Războinic încheie competiția de la Pro TV. Lupta pentru marele premiu devine din ce în ce mai acerbă, iar presiunea e cuvântul de ordine.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu par să fie în favoarea echipei albastre care nu va mai fi completă în curând. Unul dintre participanți se află în cărți pentru a fi eliminat, candidații din Republica Dominicană știind cine este acesta.

„Eu cred și simt că va ieși cine trebuie să iasă din echipa noastră”, susține Iancu Sterp la unul dintre testimonialele sale din jungă, conform teaser-ului de pe Instagram. Se pare că are deja pe cineva în minte.

ADVERTISEMENT

Numele Războinicului a cărui parcurs se încheie la Survivor România All Stars urmează să fie aflat peste numai câteva ore. Competiția sportivă va desemna candidatul eliminat începând cu ora 21:30, numai la Pro TV. Rămâneți pe FANATIK pentru a afla numele celui care va pleca azi acasă. Conform unor zvonuri apărute în mediul online, cel eliminat ar putea fi Relu. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri.

Survivor România All Stars, strategii și discuții aprinse

Survivor România All Stars nu este o emisiune numai despre traseele din jungla dominicană, ci și despre strategii și discuții aprinse. Jador și Cătălin Moroșanu se află în prim-plan într-un scandal care pare să fie de proporții.

ADVERTISEMENT

Luptătorul îi cere cunoscutului cântăreț de muzică de petrecere să tacă. Artistul este în vizorul concurenților și în timpul consiliului pentru că are câteva replici acide cu unul dintre Războinici. Ce replică îi dă acesta vedetei?

„Ori te aprinzi într-o discuție ori taci din gură”, susține Jador care se ridică de pe locul său și se îndreaptă spre echipa Războinicilor. „Nasul jos”, adaugă Războinicul de la Survivor România All Stars.

ADVERTISEMENT

Cât despre Roxana Nemeș, Ana Porgras cred că artista luptă pentru sine, nicidecum pentru bunăstarea echipei. Replicile dintre Faimoși nu se opresc și continuă și în tabăra în care stau în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT