Fotbal intern

Gâlcă, revenire de senzație în Liga 1 Betano! Ce echipă se pregătește să preia

21.09.2018 | 11:49
Galca revenire de senzatie in Liga 1 Betano Ce echipa se pregateste sa preia

Constantin Gâlcă, fostul antrenor al FCSB-ului și al grupării spaniole, Espanyol Barcelona este la un pas de o revenire de senzație în Liga 1 Betano! Mișcarea se poate face chiar la finalul acestei runde, dar are la bază câțiva factori importanți. Astfel, dacă Florin Bratu nu reușește să o bată pe Poli Iași, cel mai probabil Dinamo va rămâne fără antrenor. Favorit să preia gruparea din Ștefan cel Mare este Dan Alexa, ceea ce ar duce la eliberarea postului la Dunărea Călărași.

Echipa nou-promovată în Liga 1 Betano are parte de un început foarte bun de sezon. Trei victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri au bifat cei din Călărași până în acest moment, rezultate suficiente pentru ca formația să stea liniștită la mijlocul clasamentului. Dacă rămân fără Alexa, oficialii echipei s-au reorientat din mers și vor să-l aducă la Călărași pe Gâlcă.

Gâlcă, revenire de senzație în Liga 1 Betano! Gâlcă cu mâna sus, dă indicații elevilos săi
Gâlcă a antrenat-o în trecut pe Espanyol Barcelona

Gâlcă, revenire de senzație în Liga 1 Betano!

Constantin Gâlcă este liber de contract după despărțirea de Al Fayha și nu o dată a spus că s-ar întoarce cu plăcere în Liga 1 Betano dacă o echipă ar avea un proiect interesant. Gâlcă a mai antrenat-o până acum pe FCSB, alături de care a câștigat titlul, Cupa României și Cupa Ligii. De departe cea mai tare aventură a carierei de antrenor pentru Gâlcă a fost cea petrecută la Barcelona, atunci când românul a ajutat-o pe Espanyol să se salveze de la retrogradare. Cu toate acestea, șefii grupării din La Liga nu i-au mai prelungit contractul și Gâlcă a semnat la scurt timp cu arabii de la Al Taawoun.

Al Fayha este ultima formație pe care a pregătit-o antrenorul român, fără să aibă însă rezultate notabile. Între timp, numele lui Gâlcă a fost vehiculat și pentru postul de antrenor al Viitorului, dar și aceasta mutare era legată de o eventuală plecare a lui Hagi la o formație cu pretenții din străinătate. Cum lucrul acesta nu s-a mai întâmplat, Gâlcă a rămas, cel puțin pentru moment, fără contract.

3 trofee a câștigat Constantin Gâlcă pentru FCSB ca antrenor