Life

Garsonieră de 11 mp scoasă la vânzare pentru un preț neașteptat. E mai ieftină și decât un loc de parcare

O garsonieră cu o suprafață de 11 mp poate fi achiziționată cu o sumă mică. Costă mai puțin decât un loc de parcare în Capitală.
23.10.2023 | 11:47
Garsoniera de 11 mp scoasa la vanzare pentru un pret neasteptat E mai ieftina si decat un loc de parcare
O garsonieră cu o suprafață de 11 mp poate fi achiziționată cu o sumă mică. Costă mai puțin decât un loc de parcare în Capitală. Sursa foot: olx.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Garsoniera de 11 mp scoasă la vânzare pentru un preț neașteptat. E mai ieftină și decât un loc de parcare în marile orașe din România, printre care se numără București, Constanța sau Cluj-Napoca. Despre ce sumă este vorba.

O garsonieră cu o suprafață de 11 mp poate fi achiziționată cu o sumă mică. Costă mai puțin decât un loc de parcare în Capitală

O garsonieră cu o suprafață de 11 mp poate fi achiziționată cu o sumă foarte mică. Costă mai puțin decât un loc de parcare în Capitală, unde locuitorii sunt nevoiți să scoată din buzunar mai bine de 12.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Locuința se află în Burdujeni, județul Suceava, și este compusă din cameră, hol și baie cu duș. De asemenea, spațiul care se află la etajul 4 este renovat recent și tot mobilierul este nou. Dispune de ușă metalică, ușă baie termopan, geam termopan, gresie și faianță.

Totodată, mai are parchet, calorifer mare și obiecte sanitare noi. Garsoniera de 11 metri pătrați este poziționată foarte aproape de stația de autobuz, după cum se arată în anunțul distribuit de proprietar pe site-urile de vânzări.

ADVERTISEMENT

„Blocul este din cărămidă, este în curs de renovare totală, izolare prin programul PNNR cu costuri pentru locatar zero”, a scris proprietarul locuinței pe olx.ro. Acesta cere suma de 9.500 de euro.

Proprietarul mai transmite că locuința se află într-un bloc construit în perioada 1977 – 1990. Mai mult, caută urgent pe cineva care să o achiziționeze, garsoniera având în apropiere numeroase magazine, dar și supermarketuri.

ADVERTISEMENT

Garsoniere ieftine în Suceava

Suceava este una dintre localitățile din România unde oamenii mai pot găsi în continuare garsoniere și proprietăți la prețuri foarte mici, în comparație cu Capitala, unde costurile au explodat în ultima perioadă.

Românii nu trebuie să achite sume exagerate, majoritatea fiind mai scăzute decât locurile de parcare. Spre exemplu, în București, în Constanța și în Cluj-Napoca spațiile destinate mașinilor personale pot costa 12.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Prețurile pot scădea foarte puțin, în funcție de zona unde se află proprietatea. La periferiile marilor orașe locurile de parcare pot fi achiziționate și cu aproximativ 9.000 de euro, totul depinzând de poziționarea acestuia.

ADVERTISEMENT
Tags: