Fotbal international

Gary Neville a făcut declarația care îi sperie pe fanii „cormoranilor”: „Mohamed Salah va pleca în 12 luni de la Liverpool”

15.08.2019 | 18:41
Gary Neville a facut declaratia care ii sperie pe fanii cormoranilor Mohamed Salah va pleca in 12 luni de la Liverpool

Legenda lui Manchester United, Gary Neville a declarat în direct la „SkySports” că Mohamed Salah va pleca de la Liverpool în următoarele 12 luni. El susține că și Jamie Carragher, fostul fundaș al „cormoranilor” știe de această veste. Totodată, analistul TV a mai spus că Manchester United va termina în fața formației lui Jurgen Klopp în campionat.

Declarația lui Gary Neville îi pune în gardă pe fanii „cormoranilor”

Fanii cormoranilor au fost surprinși de declarația lui Gary Neville: „Mohamed Salah va pleca de la Liverpool în următoarele 12 luni. Jamie Carragher știe toate aceste lucruri dar nu vrea să le spună.”. Ajuns în vara anului 2017 de la AS Roma pentru 42.000.000 de euro, Mohamed Salah a devenit unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Liverpool. În două sezoane petrecute pe Anfield, egipteanul a strâns 107 partide în care a înscris de 72 de ori și a oferit 30 de pase decisive.

Extrema dreaptă din echipa lui Jurgen Klopp formează un atac letal împreună cu colegii săi Roberto Firmino și Sadio Mane. De-a lungul timpului s-a zvonit de un posibil transfer al lui Mohamed Salah în Spania la Real Madrid, însă starul lui Liverpool a rămas fidel echipei de pe Anfield. A reușit să marcheze și în noul sezon de Premier League un gol împotriva lui Norwich, în victoria lui Liverpool cu scorul de 4-1 și a câștigat Supercupa Europei în fața lui Chelsea la loviturile de departajare, scor 5-4.

  • 27 de ani este vârsta lui Mohamed Salah
Mohamed Salah ținând Supercupa Europei în brațe
Mohamed Salah ținând Supercupa Europei în brațe

Mohamed Salah a ajuns să fie un star al fotbalului mondial

Egipteanul în vârstă de 27 de ani, a ajuns în Europa în anul 2012 la FC Basel. După două sezoane bune făcute în Elveția, Chelsea l-a transferat. Din păcate, fotbalistul nu a intrat în grațiile lui Jose Mourinho și a fost lăsat să plece în Italia la Fiorentina. Pentru Fiorentina a evoluat bine, astfel a ajuns să fie unul din liderii echipei. În vara anului 2015, AS Roma l-a adus pe egiptean pe „Olimpico”, iar jucătorul a impresionat pe toată lumea și în capitala Italiei.

La AS Roma, Mohamed Salah a ajuns să execute toate loviturile directe, mai puțin penalty-urile care erau intrau în sarcina legendei Francesco Totti. După mutarea în Anglia la Liverpool lucrurile au început să meargă și mai în favorea lui Salah. A devenit golgheterul echipei, și-a calificat naționala la Cupa Mondială din Rusia și a jucat finala Champions League cu Real Madrid. Chiar dacă a pierdut finala din 2018 în fața madrilenilor, egipteanul și colegii săi de la Liverpool și-au luat revanșa după doar un an, când au câștigat trofeul Champions League în fața lui Tottenham. Scorul a fost 2-0, Mohamed Salah a punctat prima dată, iar Divock Origi a închis tabela de marcaj.

  • 150.000.000 de euro este cota de piață a lui Mohamed Salah