Fotbal intern

Bojan, ştiai că era 2,95 la pariuri? “Dau în judecată pe cine mă acuză!”

Gaz Metan - Dinamo 0-3, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano. Dinamoviştii au câştigat lejer meciul de la Mediaş, victoria fiind esenţială pentru a nu pierde contactul cu Astra, echipă care se...
05.11.2017 | 00:09
Bojan stiai ca era 295 la pariuri Dau in judecata pe cine ma acuza
ADVERTISEMENT

Gaz Metan – Dinamo 0-3, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano. Dinamoviştii au câştigat lejer meciul de la Mediaş, victoria fiind esenţială pentru a nu pierde contactul cu Astra, echipă care se află pe locul 6, ultima poziţie care duce în play-off.

Jucătorii lui Vasile Miriuţă au avut o prestaţie bună, cu multe peste cea din ultimele meciuri, însă faza care a dus la penalty-ul acordat lui Dinamo în minutul 27 a încins spiritele – VEZI DETALII AICI. Imediat după terminarea meciului, henţul comis de Bojan Golubovic a fost intens comentat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cum a fost comentat gestul lui Bojan după Gaz Metan – Dinamo 0-3

Dan Lăzărescu, specialistul pe probleme de arbitraj de la Telekom Sport, a susţinut că atacantul lui Gaz Metan Mediaş a părut că vrea să facă penalty la faza din minutul 27. “Parcă a vrut să facă penalty. Altfel nu se explică ce s-a întâmplat”, a declarat Dan Lăzărescu.

Faza a fost comentată şi de Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu. Acesta a precizat că doar un procuror sau un psiholog ar putea să explice cum de Bojan Golubovic a comis henţ. “Un psiholog sau un procuror pot explica faza asta. Adică specialiştii”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Miriuţă l-a antrenat la Ceahlăul

Conform transfermarkt.com, înălţimea lui Bojan Golubovic este de 1,87 metri, iar henţul comis de atacantul bosniac a fost făcut mai sus de înălţimea porţii, adică la peste 2,44 metri. Faza din minutul 27 este privită cu suspiciune, mai ales că la casele de pariuri, acordarea unui penalty în meci avea o cotă de 2.95. Prilej mare de speculaţii! Un alt amănunt care dă apă la moară răutăcioşilor ar fi acela că Bojan Golubovic şi Vasile Miriuţă au lucrat împreună la Ceahlăul Piatra Neamţ în 2013.

Ianis Zicu, fost jucător al lui Dinamo, a comentat la rândul său gestul atacantului de 34 de ani. “N-am văzut niciodată aşa ceva! Este inexplicabil. Poate ăsta era un exerciţiu la Iaşi, tot acolo a comis-o şi Ionuţ Voicu”, a declarat Ianis Zicu pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Golubovic ameninţă cu judecata

La finalul partidei, Bojan Golubovic a vorbit despre henţul comis şi a susţinut că mingea l-a lovit pe el în mână şi a anunţat că va da în judecată pe orice îl va acuza de lucruri necurate după meciul de sâmbătă seara. “N-am lovit mingea cu mâna, mingea m-a lovit pe mine. Am plecat la săritură, să dau cu capul, iar mingea pur şi simplu m-a lovit în mână. Nu am realizat că am atins mingea cu mâna în acel moment. Incredibil ce s-a întâmplat, chiar nu ştiu. Eu sunt un om sincer, cinstit. O să dau în judecată pe cine mă va acuza de lucruri necurate. Nu am de ce să mă tem. Doar eu ştiu cât am muncit până la 34 de ani, m-au ajutat doar colegii şi antrenorii”.