Life

Gazda Premiilor Oscar 2023, Jimmy Kimmel a urcat pe scenă cu un măgar: „Este un sprijin emoțional certificat”

Moment inedit pe scena Premiilor Oscar 2023! Gazda de anul acesta, Jimmy Kimmel, a urcat pe scenă însoțit de un măgar menit să ofere suport emoțional.
13.03.2023 | 04:47
Gazda Premiilor Oscar 2023 Jimmy Kimmel a urcat pe scena cu un magar Este un sprijin emotional certificat
Jimmy Kimmel a urcat cu măgarul pe scenă la Premiile Oscar. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Decizia de a-l alege pe Jimmy Kimmel pentru a prezenta Gala Premiilor Oscar din 2023 s-a dovedit a fi una bună, căci comediantul a făcut ce știe el mai bine pe scenă. În afară de multiplele glume, actorul s-a prezentat în fața publicului însoțit de un măgar adevărat.

Jimmy Kimmel- cu măgarul pe scenă la Premiile Oscar 2023

Jimmy Kimmel, gazda Premiilor Oscar 2023 a făcut show total pe scena galei anul acesta. Nu s-a dat în lături de la meseria de comediant, astfel că pe parcursul serii a pus la cale numeroase glume și momente inedite.

ADVERTISEMENT

Târziu în noapte, gazda ceremoniei și-a dorit să aducă un omagiu filmului Banshees of Inisherin (Spiritele din Inisherin) și a urcat pe scenă cu măgar real- în carne și oase- ce purta o vestă pe care inscripționat mesajul: sprijin emoțional.

Nu este clar dacă Jenny este chiar măgarul din film, dar gazda Premiilor Oscar a afirmat că a adus-o tocmai din Irlanda și că a fost nevoie să dea explicații companiei aeriene, spre amuzamentul celor prezenți în sală.

ADVERTISEMENT

„Ea este Jenny! Nu numai că Jenny este o actriță, dar și un măgar de sprijin emoțional certificat…sau cel puțin asta i-am spus companiei aeriene ca să o urce în avion din Irlanda.

Așa că, dacă te simți supărat sau câștigi sau ești anxios…sau poate doar iubești măgarii, simte-te liber să vii să-l îmbrățișezi”, a spus Jimmy Kimmel la Premiile Oscar 2023.

ADVERTISEMENT

Ulterior, gazda ceremoniei a ghidat măgarul Jenny spre prietenii săi din film, incluzându-i pe Colin Farrell și Brendan Gleeson „al căror deget l-a mâncat”: „Hai să te ducem înapoi la acel zbor Spirit Airlines acum”.

Jimmy Kimmel, glume despre palma lui Will Smith de anul trecut

Chiar și acum, la un an de când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022, momentul rămâne unul dintre cele mai discutate subiecte. Jimmy Kimmel nu a ratat momentul și a ținut un monolog acid la ceremonia de anul acesta.

ADVERTISEMENT

„Vrem să vă distrați. Vrem să vă simțiți în siguranță. Și cel mai important, vrem să mă simt în siguranță. Deci avem politici stricte în vigoare. Dacă cineva din acest teatru comite un act de violență în orice moment al spectacolului, veți primi Oscarul pentru cel mai bun actor și veți avea voie să susțineți un discurs de 18 minute.

Serios, Academia are o echipă de criză. Dacă se întâmplă ceva imprevizibil sau violent în timpul ceremoniei, faceți ceea ce ați făcut anul trecut – nimic. Poate chiar să îmbrățișați atacatorul.

Cinci actori irlandezi sunt nominalizați în această seară, ceea ce înseamnă că șansele pentru o altă luptă pe scenă tocmai au crescut mult”, a spus Jimmy Kimmel la Premiile Oscar 2023.

Ulterior, el a enumerat câteva personaje dure care l-ar apăra în cazul în care ar fi fost atacat: „Nu avem timp pentru prostii. Aceasta este o sărbătoare a tuturor celor de aici”, a completat Jimmy Kimmel.

Totodată, comediantul nu i-a uitat nici pe Tom Cruise și James Cameron, care nu au participat la Gala Premiilor Oscar de anul acesta: „Tom Cruise și James Cameron nu au apărut. Cei doi tipi care au insistat să mergem la teatru nu au mers la teatru”.

ADVERTISEMENT