Fotbal intern

Gazon horror la U Craiova – AEK Atena! Au ieşit brazdele de iarbă după 45 de minute! Foto

08.08.2019 | 20:24
Gazon horror la U Craiova  AEK Atena Au iesit brazdele de iarba dupa 45 de minute Foto

Gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” a cedat după 45 de minute din meciul U Craiova – AEK Atena. Cele două formaţii se duelează în prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League, iar jucătorii au avut mari probleme din cazul suprafeţei de joc.

Gazonul de pe “Ion Oblemenco” a cedat în U Craiova – AEK Atena

Primele 45 de minute din meciul U Craiova – AEK Atena au scos la iveală o mai veche problemă a oltenilor: gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Brazdele de iarbă s-au rupt la primele alunecări ale fotbaliştilor, iar jucătorii celor două echipe au avut probleme serioase.

La mijlocul primei reprize, unul dintre jucătorii lui AEK Atena a avut o intrare mai dură la Cristi Bărbuţ, iar câteva brazde de iarbă au sărit. În plus, la aproape fiecare şut sau centrare, gazonul a dat semne că cedează.

Gazon horror la U Craiova - AEK Atena
Gazon horror la U Craiova – AEK Atena

Au fost probleme şi la meciul cu Honved. Alex Mateiu s-a plâns înainte de returul cu maghiarii

Nu este prima oară când U Craiova are probleme cu gazonul. Încă de la primele luni după inaugurarea stadionului “Ion Oblemenco”, suprafaţa de joc le-a dat mari bătăi de cap oltenilor. De-a lungul timpului, “covorul” de iarbă a fost schimbat de mai multe ori, dar problemele au rămas aceleaşi de fiecare dată.

“Trebuie să intrăm mult mai bine în teren, iar cel mai greu adversar va fi gazonul nostru. Dacă vom avea parte de unul bun, nu cum a fost în ultima etapă de campionat, sigur ne vom califica”, spunea Alex Mateiu înainte de meciul retur cu Honved.