Life

Geanina Lungu, prezentatoarea de la România TV, este însărcinată. Ce nume a ales pentru bebeluș

Geanina Lungu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la România TV, urmează să devină mamă în cel mai scurt timp. Știrista va naște pentru prima oară, dezvăluind și care este sexul bebelușului mult iubit.
11.06.2021 | 21:22
Geanina Lungu prezentatoarea de la Romania TV este insarcinata Ce nume a ales pentru bebelus
Geanina Lungu, prezentatoarea de la România TV, este însărcinată. Ce nume a ales pentru bebeluș. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și-a dorit să devină mamă și visul i s-a îndeplinit în cele din urmă. Anunțul sarcinii sale a fost făcut într-o zi specială, chiar pe 8 Martie, iar acum vine cu noi dezvăluiri despre minunea din pântecele sale.

Frumoasa brunetă este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă, Geanina Lungu fiind de părere că primul ei copil a venit la momentul potrivit, fiind recunoscătoare pentru tot ce i se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Geanina Lungu, însărcinată pentru prima oară. Prezentatoarea TV știe sexul copilului

Știrista de la România a împărtășit cu toată lumea ce i se întâmplă în momentul de față, prezentatoarea aflând recent și care este sexul bebelușului. Ea a organizat o petrecere, unde a avut un balon pe care scria „Boy or Girl”.

Confettiile care au zburat au fost de culoare albastră, ceea ce înseamnă că Geanina Lungu va da naștere unui băiețel peste aproximativ două luni, în august.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia evenimentului, la care au luat parte familia și prietenii apropiați, tânăra a scos la iveală și numele copilului. Acesta se va numi Zian, numele real al lui Arsenie Boca.

Geanina Lungu nu este singura vedetă din showbiz-ul autohton care a ales acest prenume pentru băiatul ei. Ilinca Vandici, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!”, a făcut aceeași alegere în urmă cu mai bine de 3 ani.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Geanina Lungu (@geanina_lungu)

Geanina Lungu e fericită. Prin ce stări trece știrista de la România TV

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare. A fost un copil mult așteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit.

Sunt recunoscătoare că trăiesc această minune.  Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el.

ADVERTISEMENT

În două luni îmi voi ține în brațe puiul mult așteptat. Vreau să mă bucur de fiecare moment și să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine.

A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăiește o femeie”, a mărturisit Geanina Lungu despre sarcina sa pentru romaniatv.net.

Știrista este în continuare activă, dar așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta nu a dezvăluit metoda prin care va naște, dar mai are timp să ia această decizie importantă.

ADVERTISEMENT