Sport

Generalul din spatele lui Florin Talpan care îi dă fiori lui Becali: ”E puternic, tată, greu”

Gigi Becali a mărturisit că în spatele lui Florin Talpan stă un general al CSA care are foarte mare influență și foarte mulți bani, deci e un adversar de luat în seamnă.
20.07.2023 | 23:20
Generalul din spatele lui Florin Talpan care ii da fiori lui Becali E puternic tata greu
Generalul din spatele lui Florin Talpan. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a organizat o conferință de presă extraordinară prin care a făcut o serie de dezvăluiri și a arătat din nou cu degetul spre juristul CSA Florin Talpan. De data aceasta Gigi Becali a ”plusat” și a arătat că în spatele lui Florin Talpan stă un cunoscut general care are și o avere considerabilă, de multe milioane de euro.

Generalul care îi dă fiori lui Gigi Becali

Așadar, potrivit lui Gigi Becali, în spatele lui Florin Talpan ar sta generalul Cătălin Zisu, cel care a mai avut și în trecut conflicte cu Gigi Becali din cauza stadionului din Ghencea. Patronul celor de la FCSB e conștient, însă, că acest general e puternic și are influență mare, însă a promis că se va război cu oricine îi vrea răul și va învinge.

ADVERTISEMENT

”Talpan e susţinut de aceeaşi persoană care a susţinut şi nesemnarea contractului. Are putere mare, numai că nu are la nivel de Guvern. E posibil să fie Zisu. Omul, când are bani, dacă mai are şi grad, dacă, să zicem e general, şi mai face şi 50-60 de milioane de euro, atunci cu acela nu poţi să te mai pui. Ală are şi putere de grad, şi putere politică şi putere de bani. Ală e puternic, tată, greu

Zisu ăsta are el ceva, s-a făcut mare milionar, stă ascuns, dar e mare milionar. Dar poate trimite şi DNA-ul un control să vadă ce s-a întâmplat cu logistica Armatei, să vedem unde sunt miliardele, nenea Zisu. Toţi care s-au luat cu mine, toţi au căzut în belele. O să vedeţi. Toţi care îmi fac mie rele, toţi o să treacă numai prin belele”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, premierul României, este politicianul de la vârf la care Gigi Becali face de fiecare dată referire atunci este în căutarea unui aliat în conflictul cu CSA Steaua. Asta, în condițiile în care liderul PSD a transmis deja că FCSB ar trebui să fie lăsată să joace în Ghencea și a trimis deja Corpul de Control pentru a vedea de ce roș-albaștrilor li se pun bețe în roate.

”Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei. Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

ADVERTISEMENT

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă. Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă”, declara Marcel Ciolacu.

Florin Talpan a fost primul care a replicat destul de dur atunci când a aflat că Ciolacu face lobby ca FCSB să joace în Ghencea. ”Nu mă bag în declarațiile politice, dar l-aș ruga pe domnul Ciolacu să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că noi am am fost și suntem în litigiu cu FCSB și nu cred că este momentul ca FCSB să joace în Ghencea, acea declarație nu are rost, practic se încurajează nerespectarea hotărârii instanțelor de judecată și nu este normal. Un alt club dacă va face cerere să joace în Ghencea, sunt sigur că va juca”, a declarat Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

Între timp, potrivit Prosport, Cătălin Zisu este principalul oponent al mutării FCSB în Ghencea. Cătălin Zisu este nimeni altul decât Comandantul Comandamentului Logistic Întrunit din cadrul MApN, și cel mai bizar este faptul că Zisu era în trecut considerat a fi în tabăra ”pro-Becali”. ”Nu îl putem bloca la infinit pe Becali să intre pe Ghencea”, susțin anumite personaje din anturajul comandantului, care momentan este pe aceeași lungime de undă cu juristul Florin Talpan.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru ca FCSB să înscrie cel puțin un gol în prima repriză în meciul FCSB – Dinamo

Generalul din spatele lui Florin Talpan care îi dă fiori lui Becali: ”E puternic, tată, greu”

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română