Life

George Buhnici nu s-a prezentat la CNCD, în urma scandalului pe care l-a iscat. Care a fost motivul absenței

George Buhnici nu s-a prezentat la CNCD, în urma afirmațiilor ofensatoare la adresa femeilor. Avocata sa a venit cu explicații despre lipsa vloggerului de la audiere.
31.07.2022 | 18:29
George Buhnici nu sa prezentat la CNCD in urma scandalului pe care la iscat Care a fost motivul absentei
De ce nu s-a prezentat George Buhnici la audierea CNCD. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

George Buhnici nu s-a prezentat la audierea CNCD, care a avut loc pe 27 iulie. Lipsa ar fi una cu motiv bine întemeiat, dă de înțeles avocata celebrului vlogger.

Din ce cauză a lipsit George Buhnici de la prima audiere a CNCD. Vloggerul ar fi fost amenințat cu moartea

Avocata lui George Buhnici a spus că acesta nu a venit la sediul CNCD, deoarece are nevoie de mai mult timp pentru a-și pregăti apărarea, din cauză că a fost amenințat cu moartea, iar soția lui cu violul.

ADVERTISEMENT

”Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident.

Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea”, au transmis voci din interiorul CNCD pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

Când va avea loc următorul termen de audiere la CNCD a lui George Buhnici

Având în vedere spusele avocatei fostului jurnalist de la Protv, reprezentanții CNCD au amânat termenul de audiere. L-au programat pentru data de 23 august 2022.

Dacă se va ajunge la concluzia că George Buhnici a dat dovadă de discriminare prin afirmațiile sale referitoare la vergeturile femeilor de pe plajă, riscă o amendă între 2.000 și 100.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Până să se ajungă la o hotărâre în acest caz și membrii CNA l-au luat în vizor pe George Buhnici. Pentru prima oară, instituția va analiza conținutul video al unui vlogger, în baza unei noi legi.

Între timp, fostul prezentator de la ”iLikeIT” a prezentat scuze tuturor femeilor în legătură cu declarațiile sale controversate. A dat vina pe starea euforică, creată de festivalul Neversea.

ADVERTISEMENT

”Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie (…)”, sunt o parte dintre scuzele lui George Buhnici, de pe canalul său de youtube.

ADVERTISEMENT