Life

George Buhnici îşi cere scuze pentru declaraţiile jignitoare: “Iertaţi-mă, doamnelor! Am vorbit ca un mârlan”

George Buhnici îşi cere scuze pentru declaraţiile jignitoare pe care le-a făcut la adresa femeilor. Vloggerul a postat un clip video pe canalul său de YouTube.
26.07.2022 | 14:45
George Buhnici isi cere scuze pentru declaratiile jignitoare Iertatima doamnelor Am vorbit ca un marlan
George Buhnici îşi cere scuze pentru declaraţiile jignitoare. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-un clip video postat pe YouTube, George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile jignitoare la adresa femeilor. Interviul controversat al vloggerului a stârnit numeroase reacții negative în mediul online.

George Buhnici îşi cere scuze pentru declaraţiile jignitoare

Fostul prezentator de la iLikeIT a postat un videoclip pe canalul său de YouTube prin care își cere scuze pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut recent la adresa femeilor.

ADVERTISEMENT

Vloggerul este conștient că a vorbit “ca un mârlan” în interviul difuzat la Antena Stars. Mai mult, George Buhnici a fost întrebat de cei care îl cunosc dacă a consumat alcool sau substanțe interzise atunci când a făcut declarațiile.

În clipul video, George Buhnici susține că era doar euforic datorită atmosferei de la festival, acolo unde se afla atunci când a făcut declarațiile respective. Cu toate acestea, este conștient că nu există o scuză pentru ceea ce a spus.

ADVERTISEMENT

“Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

ADVERTISEMENT

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe.”, a transmis George Buhnici pe YouTube.

ADVERTISEMENT

George Buhnici: “Nu mă interesează acest fel de popularitate negativă”

Vloggerul a spus că se va concentra mai mult pe familie și pe lucrurile de care este pasionat. George Buhnici a asigurat publicul că nu vrea să promoveze o imagine de “băiat rău” și de misogin.

Fostul prezentator TV nu vrea să profite de pe urma acestei popularități pe care a căpătat-o în urma derapajului la adresa femeilor.

“N-am să dau însă curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de băiat rău, bădăran și de misogin. Consider că această imagine nu mă reprezintă.

Eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj. (…) Nu mă interesează acest fel de popularitate negativă.”, a adăugat el.

George Buhnici speră ca oamenii să nu uite acest incident și să învețe ceva din greșeala lui. Vloggerul i-a asigurat pe internauți că a plătit și încă plătește scump pentru ceea ce a spus în timp ce era pe plajă, la Neversea.

Acesta le-a cerut scuze și membrilor familiei pentru ceea ce s-a întâmplat.

Buhnici le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere, dar și celor care l-au criticat în această perioadă.

George Buhnici, afirmațiile care au pus pe jar internetul

Recent, George Buhnici a făcut afirmații controversate în legătură cu femeile care nu au trupuri bine tonifiate. Vloggerul a spus că nu vrea să vadă la plajă femei care au celulită și vergeturi pe piele, îndemnându-le să meargă la sala de fitness.

“Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.”, a spus George Buhnici.

Mai mult, acesta a lăudat aspectul fizic al soției sale. Fostul prezentator de la Pro TV a spus despre Lorena Buhnici că arată “ca o minoră”.

În urma declarațiilor controversate, George Buhnici a primit mai multe lovituri. De exemplu, BCR a renunțat la parteneriatul cu acesta săptămâna trecută.

Și CNA și CNCD l-au luat în vizor pe George Buhnici pentru afirmațiile sale la adresa femeilor. Mai multe vedete și persoane publice au reacționat după cele spuse de Buhnici.

ADVERTISEMENT