Life

George Burcea, pe cale să își fractureze gâtul la Ferma. Imagini cu accidentul cumplit al actorului

08.10.2020 | 22:25
George Burcea pe cale sa isi fractureze gatul la Ferma Imagini cu accidentul cumplit al actorului
ADVERTISEMENT

Deși era unul dintre cei mai puternici concurenți din cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni” și avea cele mai mari șanse să câștige competiția, actorul George Burcea s-a accidentat grav, spre dezamăgirea susținătorilor săi.

Se pare, totuși, că George Burcea este urmărit de ghinion, fiind și el unul dintre participanții la reality show-ul de pe PRO TV care s-au rănit serios în timpul competiției televizate.

ADVERTISEMENT

Producătorii emisiunii difuzate pe PRO TV au făcut publice cadrele cu șocanta căzătură suferită de George Burcea pe platourile de filmare, fostul soț al Andreei Bălan fiind pe cale să își fractureze gâtul.

George Burcea, pe cale să își fractureze gâtul la Ferma. Imagini cu accidentul cumplit al actorului

Actorul George Burcea părea să fie unul dintre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii “Ferma” și cu cele mai multe șanse la premiu, având deseori poziția de lider. Totuși, din păcate pentru artist și pentru fanii săi, acesta a fost nevoit să abandoneze lupta pentru cei 50.000 de euro mai devreme decât și-a imaginat, din cauza unei loviturii puternice suferite la spate în timpul duelului cu actorul Paul Diaconescu.

ADVERTISEMENT

Au fost publicate imagini cu nefericitul incident, George Burcea suferind o căzătură violentă, din cauza căreia ar fi putut să își rupă gâtul. Cu toate acestea, căzând de la o înălțime relativ mare, actorul s-a accidentat foarte tare la spate, iar situația sa medicală s-a înrăutățit ulterior, fapt ce a dus la eliminarea sa din competiție, deși mulți îl vedeau pe acesta câștigătorul emisiunii.

Cumplitul accident s-a petrecut sub ochii celorlalți concurenți, vizibil șocați de lovitura suferită de tatăl fetițelor Andreei Bălan.

ADVERTISEMENT

Ferma

Atacul dur al Andei Adam – "Nu suntem noi proaste, nu dai tu indicatii bune!"Ferma este VINERI de la 22:30. Astăzi de la 21:45 toată România, vede România în lupta pentru calificări.

Geplaatst door Ferma. Orășeni vs săteni op Woensdag 7 oktober 2020

În această seară, începând cu ora 21:45, pe Pro TV, telespectatorii vor vedea ceea ce a urmat după lovitura puternică suferită de George Burcea, dar și alte scene de senzație, printre care discuția aprinsă dintre Anda Adam și Andreea Antonescu, cele două adresându-și cuvinte grele.