Fotbal international

George Pușcaș nu s-a temut de renumele lui Gianluigi Buffon: ”Nu contează pe cine am în față” + ce a spus de Cristiano Ronaldo

26.07.2019 | 15:59
George Puscas nu sa temut de renumele lui Gianluigi Buffon Nu conteaza pe cine am in fata  ce a spus de Cristiano Ronaldo

Atacantul George Pușcaș a dezvăluit că nu s-a temut de renumele lui Gianluigi Buffon în meciul amical pe care Internazionale Milano l-a susținut împotriva formației Juventus Torino în International Champions Cup. Internaționalul român l-a învins pe marele portar italian la loviturile de departajare ale întâlnirii disputate în China, la Nanjing.

George Pușcaș nu s-a temut de renumele lui Gianluigi Buffon: ”A fost o senzație frumoasă”

”A fost o senzație frumoasă să îl am pe Buffon în față. De fapt, a fost o senzație plăcută să fiu la Inter, să joc în tricoul acestei echipe și apoi să marchez. Mă bucur că joc și că încet-încet intru în formă pentru noul sezon. Mă concentrez la fiecare meci la fel, nu a contat neapărat că îl am pe Buffon în față. Nu țin presiunea, nu mă interesează că joc împotriva unei echipe mai mari sau mai mici”, a declarat George Pușcaș despre faptul că nu s-a temut de întâlnirea cu Gianluigi Buffon.

”A fost frumos să-l am și pe Ronaldo în față. Va dați seama, îl urmăresc de când eram mic, întotdeauna am încercat să fur câte ceva de la el. Am simțit o emoție frumoasă, fiecare fotbalist și-ar dori să joace împotriva lui. Nu am apucat să vorbesc însă cu el. Cu siguranță, prezența de la Euro ne-a dat experiență și încredere. Mergem cu mai multă încredere la echipele de club. Deocamdată eu mă antrenez cu Inter, dar vom vedea ce se întâmplă, pentru că nu știu nimic. Las timpul să decidă dacă voi pleca și unde voi pleca. Momentan, mă gândesc să mă antrenez cât mai bine”, a mai spus Pușcaș pentru Pro TV.

George Pușcaș în timpul unui antrenament la Inter Milano

Pușcaș, sfătuit să nu rămână la Inter Milano

Atacantul George Puşcaş a intrat pe teren în minutul 82 al meciului amical dintre Inter Milano și Juventus Torino şi a executat perfect o lovitură de la 11 metri, învingându-l pe Gianluigi Buffon. Cu toate acestea, ”Bătrâna Doamnă” s-a impus la loviturile de departajare, scor 4-3. După cele 90 de minute, ambele echipe se aflau la egalitate, scor 1-1. De Ligt şi-a înscris în proprie poartă, în timp ce Cristiano Ronaldo a egalat dintr-o lovitură liberă.

Internaționalul român a avut prestații remarcabile la turneul final al Campionatului European de tineret, acolo unde a fost golgheterul ”tricolorilor” cu patru reușite. Cu toate acestea, fostul mare atacant Florin Răducioiu îl sfătuiește să nu rămână la Inter Milano și să-și caute o echipă unde să evolueze constant.