News

George Simion pierde încă un senator. Alternativa Dreaptă preia oameni de la AUR

AUR pierde încă un membru important, senator. Alternativa Dreaptă îl preia pe Adrian Costea. „Acesta este un autentic partid conservator și de dreapta”
12.04.2024 | 18:03
George Simion pierde inca un senator Alternativa Dreapta preia oameni de la AUR
Senatorul Adrian Costea l-a părăsit pe George Simion pentru partidul Alternativa Dreaptă
ADVERTISEMENT

AUR mai pierde un membru, senatorul Adrian Costea părăsind partidul în favoarea partidului Alternativa Dreaptă, condus de Adela Mîrza.

Adrian Costea spune că Alternativa Dreaptă reprezintă conservatorismul autentic

Senatorul de Ialomița, Adrian Costea, a părăsit partidul AUR pentru a se alătura partidului Alternativa Dreaptă, formațiune condusă de Adela Mîrza și lansată în 2019.

ADVERTISEMENT

„Voi rămâne mereu constant liniei politice conservatoare, de promovare a identității naționale și a valorilor fundamentale ale poporului român. Opțiunea mea este pentru Partidul Alternativa Dreaptă deoarece acesta este un Autentic partid conservator și de dreapta”, a declarat Adrian Costea.

În februarie, alt membru AUR, deputatul Raisa Enachi, a anunțat, în plenul Camerei Deputaților, că demisionează din partidul condus de George Simion pentru a continua ca parlamentar neafiliat. „Vă anunț că de astăzi nu mai fac parte și îmi dau demisia din grupul parlamentar AUR. Voi activa ca deputat neafiliat”, preciza Enachi.

ADVERTISEMENT

Alternativa Dreaptă a comunicat: „Suntem încântați să-l avem alături de noi pe domnul Adrian Costea, senator de Ialomița! Prezența domnului Costea alături de noi întărește echipa și ne apropie de obiectivul de a face Romania puternică în Europa!”, a precizat partidul pe contul Facebook.

Apărarea cetățenilor în fața „tăvălugului globalist”

Alternativa Dreaptă se prezintă ca partid conservator „autentic” , spune că susține drepturile și libertățile cetățenilor, apără familia traditional-creștină în fața globalismului și neo-marxismului.

ADVERTISEMENT

„A sosit timpul pentru un partid conservator autentic în România, care să susțină interesele cetățeanului simplu, apărând libertatea, familia, credința și suveranitatea naționala în fața tăvălugului globalist de inspirație neo-marxistă și care să sprijine întreprinderile mici și mijlocii, tot mai amenințate de birocrație și taxe prea mari”, precizează Alternativa Dreaptă. Un recent sondaj IRES arată că 23% din tinerii intervievați ar vota cu partidul AUR

 

 

Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre...
Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1