News

George Simion pierde încă un senator. Alternativa Dreaptă preia oameni de la AUR

AUR pierde încă un membru important, senator. Alternativa Dreaptă îl preia pe Adrian Costea. „Acesta este un autentic partid conservator și de dreapta”
12.04.2024 | 18:03
George Simion pierde inca un senator Alternativa Dreapta preia oameni de la AUR
Senatorul Adrian Costea l-a părăsit pe George Simion pentru partidul Alternativa Dreaptă
ADVERTISEMENT

AUR mai pierde un membru, senatorul Adrian Costea părăsind partidul în favoarea partidului Alternativa Dreaptă, condus de Adela Mîrza.

Adrian Costea spune că Alternativa Dreaptă reprezintă conservatorismul autentic

Senatorul de Ialomița, Adrian Costea, a părăsit partidul AUR pentru a se alătura partidului Alternativa Dreaptă, formațiune condusă de Adela Mîrza și lansată în 2019.

ADVERTISEMENT

„Voi rămâne mereu constant liniei politice conservatoare, de promovare a identității naționale și a valorilor fundamentale ale poporului român. Opțiunea mea este pentru Partidul Alternativa Dreaptă deoarece acesta este un Autentic partid conservator și de dreapta”, a declarat Adrian Costea.

În februarie, alt membru AUR, deputatul Raisa Enachi, a anunțat, în plenul Camerei Deputaților, că demisionează din partidul condus de George Simion pentru a continua ca parlamentar neafiliat. „Vă anunț că de astăzi nu mai fac parte și îmi dau demisia din grupul parlamentar AUR. Voi activa ca deputat neafiliat”, preciza Enachi.

ADVERTISEMENT

Alternativa Dreaptă a comunicat: „Suntem încântați să-l avem alături de noi pe domnul Adrian Costea, senator de Ialomița! Prezența domnului Costea alături de noi întărește echipa și ne apropie de obiectivul de a face Romania puternică în Europa!”, a precizat partidul pe contul Facebook.

Apărarea cetățenilor în fața „tăvălugului globalist”

Alternativa Dreaptă se prezintă ca partid conservator „autentic” , spune că susține drepturile și libertățile cetățenilor, apără familia traditional-creștină în fața globalismului și neo-marxismului.

ADVERTISEMENT

„A sosit timpul pentru un partid conservator autentic în România, care să susțină interesele cetățeanului simplu, apărând libertatea, familia, credința și suveranitatea naționala în fața tăvălugului globalist de inspirație neo-marxistă și care să sprijine întreprinderile mici și mijlocii, tot mai amenințate de birocrație și taxe prea mari”, precizează Alternativa Dreaptă. Un recent sondaj IRES arată că 23% din tinerii intervievați ar vota cu partidul AUR