News

Bătută cu coada de lopată de propriul tată, fiindcă vorbeşte cu băieţi pe Facebook. De frica monstrului fata s-a ascuns în WC

O tânără din Iași a fost bătută de tată cu coada de la lopată pentru că ar fi vorbit pe Facebook... cu băieți. Bărbatul a primit o pedeapsă blândă.
12.04.2024 | 17:09
Batuta cu coada de lopata de propriul tata fiindca vorbeste cu baieti pe Facebook De frica monstrului fata sa ascuns in WC
Bătută cu coada de lopată de propriul tată, fiindcă vorbeşte cu băieţi pe Facebook. De frica monstrului fata s-a ascuns în WC
ADVERTISEMENT

Copila în vârstă de 15 ani nu a mai rezistat și s-a dus la Poliție, astfel că bărbatul a fost reținut imediat. Și-a bătut fata cu o violență nemaivăzută, inclusiv cu coada de la o lopată, pentru că aceasta ar fi discutat cu băieți pe Facebook, precum și alte motive absurde.

Bătută cu coada de lopată de propriul tată, fiindcă vorbeşte cu băieţi pe Facebook

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a bătut-o atât de rău pe fată încât aceasta a avut nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale într-una din situații. Se pare că tatăl devenea agresiv doar atunci când se îmbăta și brusc avea ceva de împărțit cu fiica sa și cu faptul că aceasta discuta pe rețelele de socializare cu ”băieți”.

ADVERTISEMENT

”În fapt, s-a reținut în esență că: în zilele de 05, 06, 07 și 09.04.2023, în timp ce se aflau în locuința de domiciliu, pe fondul consumului în exces de băuturi alcoolice, a agresat-o fizic în mod repetat pe fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, (de două ori în data de 07.04.2023), cauzându-i leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

În seara zilei de 05.04.2023, pe motivul că fiica sa utilizează rețelele de socializare pentru a vorbi cu băieți, i-a adresat expresii jignitoare și a lovit-o de mai multe ori cu pumnii și picioarele peste tot corpul”, era precizat în rechizitoriul procurorilor din Iași.

ADVERTISEMENT

Fata a fost lovită violent cu o coadă de mătură la nivelul coastelor, abdomenului și genunchilor, astfel că s-a ales cu dureri foarte mari și dificultăți în deplasare. ”Ulterior, în după-amiaza zilei de 07.04.2023, a lovit-o cu pumnii și palmele de mai multe ori, în timp ce aceasta pregătea de mâncare.

După care, întrucât persoana vătămată nu dorea să mănânce, acuzând dureri mari la nivelul corpului din cauza loviturilor primite anterior, a lovit-o cu o farfurie în zona capului de mai multe ori”, au mai transmis anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Tatăl ca și-a bătut fiica cu coada de la mătură a scăpat ușor

Conform BZI.ro, bărbatul o bătea constant pe fată, inclusiv cu pumnii, și o lovea cu inclusiv în zona capului. De altfel, fără să-i pese că poate să o omoare, bărbatul nu se ferea nici de cuvinte și a amenințat-o de mai multe ori pe fată cu moartea, după care a luat un cuțit și i l-a pus la piept.

În cele din urmă bărbatul a fost condamnat la închisoare, însă doar cu suspendare. ”Condamnă pe inculpatul VASILICĂ Ovidiu, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie (5 acte materiale din 05.04.2023, 06.04.2023, 2 din 07.04.2023 și 09.04.2023 ), la pedeapsa de 2 (doi) ani și 2 (două) luni închisoare.

ADVERTISEMENT

În baza art. 396 alin. 1, 2 și 10 din Codul de procedură penală, condamnă pe inculpatul VASILICĂ Ovidiu pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare prev. de art. 206 alin. 1 Cod penal (faptă din 07.04.2023), la pedeapsa de 6 (șase) luni închisoare”, au transmis autoritățile. Așadar, bărbatul a scăpat extrem de blând pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT