ADVERTISEMENT
News

George Simion, urmărit ca-n filme? „Mi s-a pus un GPS cu transmițător în mașină”

Autor: Flaviu Popa | 14.02.2021 | 22:21
George Simion, urmărit ca-n filme? „Mi s-a pus un GPS cu transmițător în mașină”
George Simion: "Vlad Voiculescu e susținut de grupuri de interese pentru a privatiza sistemul sanitar" foto: hepta.ro

George Simion acuză o operațiune fără precedent care are ca scop scindarea AUR, responsabilii de acest lucru fiind cei din partidul Neamul Românesc.

ADVERTISEMENT

Simion susține că i s-au pus transmițătoare GPS în mașină și că cei din Neamul Românesc oferă bani parlamentarilor AUR pentru a trece în formațiunea lui Ninel Peia.

Scandalul dintre AUR și PNR a început în momentul în care senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul senatorial al AUR, din cauza comportamentului.

ADVERTISEMENT

George Simion acuză că i s-a pus GPS în mașină

Mi s-a pus un GPS cu transmițător în mașină. Știam deja, de la începutul anului este în curs o uriașă operațiune pentru scindarea și discreditarea AUR. Li se oferă beneficii materiale și beneficii inclusiv din partea unor indivizi care pretind a fi agenți sau colaboratori ai SRI. De asta tot scandalul și cu Diana, Ii s-a promis funcția de președinte de partid”, s-a plâns George Simion, conform Realitatea PLUS.

Într-o declarație făcută exclusiv pentru FANATIK, liderul partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, a explicat de ce Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul senatorial al AUR.

ADVERTISEMENT

„Noi am avut cu AUR un protocol electoral prin care membri ai PNR au candidat pe listele lor. Cei de la AUR au venit la noi de mai multe ori să ne propună să nu candidăm separat. Am decis să candidăm pe listele lor pentru că ei depuseseră deja lista cu candidații din Diaspora și ar fi pierdut voturile de acolo dacă ar fi candidat pe alte liste.

Ea ar fi pus în pericol statul globalist neomarxist de tip bolșevic. Considerăm că structurile statului sunt infiltrate de soldați bine instruiți ai unor structuri asociative străine și chiar ale unor state străine”, a declarat Peia.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Peia a negat că ar exista un conflict cu George Simion. „Nu George Simion este de vină, ci alții din spatele lui. Nu am ce să-i reproșez lui George Simion care a fost deschis la dialog.Ruptura nu este nouă și este datorată unor persoane din conducerea AUR care nu au fost de acord cu acest proiect politic”, a transmis Peia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!