News

George Simion, urmărit ca-n filme? „Mi s-a pus un GPS cu transmițător în mașină”

14.02.2021 | 22:21
George Simion urmarit can filme Mi sa pus un GPS cu transmitator in masina
ADVERTISEMENT

George Simion acuză o operațiune fără precedent care are ca scop scindarea AUR, responsabilii de acest lucru fiind cei din partidul Neamul Românesc.

Simion susține că i s-au pus transmițătoare GPS în mașină și că cei din Neamul Românesc oferă bani parlamentarilor AUR pentru a trece în formațiunea lui Ninel Peia.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre AUR și PNR a început în momentul în care senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul senatorial al AUR, din cauza comportamentului.

George Simion acuză că i s-a pus GPS în mașină

Mi s-a pus un GPS cu transmițător în mașină. Știam deja, de la începutul anului este în curs o uriașă operațiune pentru scindarea și discreditarea AUR. Li se oferă beneficii materiale și beneficii inclusiv din partea unor indivizi care pretind a fi agenți sau colaboratori ai SRI. De asta tot scandalul și cu Diana, Ii s-a promis funcția de președinte de partid”, s-a plâns George Simion, conform Realitatea PLUS.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație făcută exclusiv pentru FANATIK, liderul partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, a explicat de ce Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul senatorial al AUR.

„Noi am avut cu AUR un protocol electoral prin care membri ai PNR au candidat pe listele lor. Cei de la AUR au venit la noi de mai multe ori să ne propună să nu candidăm separat. Am decis să candidăm pe listele lor pentru că ei depuseseră deja lista cu candidații din Diaspora și ar fi pierdut voturile de acolo dacă ar fi candidat pe alte liste.

ADVERTISEMENT

Ea ar fi pus în pericol statul globalist neomarxist de tip bolșevic. Considerăm că structurile statului sunt infiltrate de soldați bine instruiți ai unor structuri asociative străine și chiar ale unor state străine”, a declarat Peia.

Cu toate acestea, Peia a negat că ar exista un conflict cu George Simion. „Nu George Simion este de vină, ci alții din spatele lui. Nu am ce să-i reproșez lui George Simion care a fost deschis la dialog.Ruptura nu este nouă și este datorată unor persoane din conducerea AUR care nu au fost de acord cu acest proiect politic”, a transmis Peia.

ADVERTISEMENT