Life

George Vintilă a vorbit despre lucrurile neștiute din căsnicia sa. “M-a mințit”

George Vintilă a trecut prin multe încercări până să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio. Fostul DJ a vorbit despre viața, dar și despre căsnicia sa în cadrul unui podcast.
16.03.2022 | 07:30
George Vintila a vorbit despre lucrurile nestiute din casnicia sa Ma mintit
George Vintilă a vorbit despre lucrurile neștiute din căsnicia sa
ADVERTISEMENT

George Vintilă este unul dintre cei mai vechi și apreciați oameni de radio și televiziune din România. Fostul DJ în vârstă de 51 de ani a vorbit în cadrul podcastului de pe canalul de Youtube Happyfish despre căsnicia sa, dar și despre încercările prin care a trecut înainte de a deveni celebru.

George Vintilă a vorbit despre lucrurile neștiute din căsnicia sa. “M-a mințit”

Înainte de a deveni cunoscut, fostul om de radio a trecut printr-o serie de încercări atât în viața personală cât și profesională. În anii ’90 a decis să plece din România și să-și încerce norocul în Anglia.

ADVERTISEMENT

“Du-te la interviuri de job, bagă, dă-i și șterge coridoare, prin mall, multă muncă fizică. Am lucrat și într-o fabrică de burgeri. Mi-am dat eu niște teste, m-am întrebat cât pot eu să duc, că voiam să-mi iau mașină.

Într-o lună jumate, lucram 16 ore pe zi, mi-am luat mașină. Am lucrat și într-un restaurant mexican, am vândut și telefoane mobil”, a povestit George Vintilă în podcastul “Boomerul și Milenialu”, realizat de Silviu Petcu și Alexandru Zob.

ADVERTISEMENT

În acea perioadă, George Vintilă era căsătorit. Acesta și-a cunoscut soția pe vremea când era instructor de ski. Căsnicia nu a durat însă foarte mult.

“Ne-am și îndrăgostit, dar parcă a fost și așa, la modul că voia și ea un soț, voiam și eu o soție. Venise ‘90, am zis să plecăm în străinătate.

ADVERTISEMENT

Nu am mai stat cu ea mult, că-mi dăduse niște gogoși din astea, că ce o să găsesc eu acolo, că părinții ei au afaceri. Când am ajuns, nu aveau nimic, nu era nimic ok”, a mai povestit fostul DJ.

După aproape 4 ani petrecuți în Marea Britanie, George Vintilă a decis să revină în România. Pentru el a urmat însă o perioadă dificilă în care a încercat tot felul de meserii.

ADVERTISEMENT

“Am făcut curs de dealer, de crupier la cazino în Brașov. M-am angajat acolo. S-au agitat spiritele, m-am angajat la un cazino din Praga. M-au dat afară înainte să primesc salariul.

M-am urcat în podul trenului ca să ajung înapoi în Brașov. A fost Iadul de pe pământ. În octombrie ‘94, fratele meu stătea cu Răzvan Exarhu în camera de cămin și mi-au spus că s-a deschis un nou radio, PRO FM, că au nevoie de voci. Am dat o probă și restul e istorie”, a mai spus George Vintilă.

ADVERTISEMENT