Life

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, nași de botez după ce au fost la un pas de divorț. Au investit câteva mii de lei în ținute

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan dovedesc că sunt mai bine ca niciodată. Au fost nașii unei fetițe și nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de ținutele alese.
21.02.2023 | 00:13
Georgiana Lobont si Rares Ciciovan nasi de botez dupa ce au fost la un pas de divort Au investit cateva mii de lei in tinute
Georgiana Lobonț și soțul său au botezat o fetiță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost nașii unei fetițe și au avut grijă să poarte ținute pe măsură. Artista și soțul ei nu s-au uitat deloc la bani au cheltuit câteva mii de lei pe hainele pe care le-au purtat la eveniment.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, nași de botez. Cât au investit în ținutele alese

Începutul de an a fost unul plin pentru Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. După un an plin de concerte, cei doi au plecat să se distreze într-o locație exotică, dar, tot atunci, bărbatul a anunțat că mariajul lor a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, însă, lucrurile s-au așezat. Cântăreața a lansat o piesă de dragoste în al cărui videoclip apare chiar soțul său, ia de curând au fost, din nou, nași. Ei au botezat o fetiță și nu s-au zgârcit deloc atunci când a venit vorba de ținute.

Georgiana Lobonț a purtat o rochie roz, lungă până la glezne, cu mâneci bufante din dantelă, în care arăta ca o adevărată prințesă Disney și pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi de aceeași culoare.

ADVERTISEMENT

Conform WoWbiz.ro, creația a costat-o 750 de lei, în timp ce costumul albastru, cu dungi albe pe care l-a purtat Rareș Ciciovan provine de la un brand al căror prețuri sunt cuprinse între 3000 și 5000 de lei.

 Ritualul de la care Georgiana Lobonț nu se abate niciodată înainte de concerte

Dar pentru banii pe care îi cheltuiește, Georgiana Lobonț muncește din greu. Cântăreața a explicat cum se pregătește pentru fiecare concert și a dezvăluit că are un ritual de la care nu se abate niciodată. Artista apelează la o metodă de relaxare pe care multe persoane o folosesc.

ADVERTISEMENT

„Înainte să intru la cântat, eu mă aranjez singură, mă machiez, îmi fac părul, mai ales când sunt în diaspora. Atunci îmi pun muzică. Ascult muzică și tot felul de piese care să îmi dea energie pozitivă. Tot din muzică mă întăresc”, a spus Georgiana Lobonț pentru sursa menționată anterior.

Încă un lucru care o ajută pe Georgiana Lobonț să se încarce cu energie pozitivă este faptul că primește numeroase mesaje de susținere de la cei care o îndrăgesc, având în vedere că ține mereu legătura cu publicul pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

„Înainte să ajung în țara respectivă, eu fac story-uri pe Instagram și le zic oamenilor că voi veni, iar mai apoi ei încep să îmi scrie. Vine așa o avalanșă de mesaje și mă încarc citindu-le și din gândurile lor bune. Majoritatea îmi scriu că mă așteaptă, că abia așteaptă să facă poze cu mine, că le place o anume piesă”, a explicat artista.

ADVERTISEMENT