Life

Gest emoționant din partea celor Ș.A.T.R.A. Benz, la două luni de la decesul lui Nosfe!

Deși nu mai este fizic parte din trupa Ș.A.T.R.A. Benz, Nosfe este reamintit cu orice ocazie prietenii lui. Iată gestul impredionant făcut în memoria cântărețului.
27.12.2022 | 16:06
Gest emotionant din partea celor SATRA Benz la doua luni de la decesul lui Nosfe
Gest emoționant la două luni de la decesul lui Nosfe! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La două luni de la moartea fulgerătoare a lui Nosfe, membrii din trupa Ș.A.T.R.A. Benz, alături de soția regretatului artist, au făcut un gest emoționant în memoria cântărețului.

Nosfe, comemorare inedită din partea celor de la Ș.A.T.R.A. Benz

Celebrul rapper Nosfe, solist al trupei Ș.A.T.R.A. Benz, a fost omagiat la două luni de la decesul fulgerător, de membrii trupei și de soția sa, prin intermediul unui videoclip realizat în memoria sa.

ADVERTISEMENT

Vestea morții sale a luat prin suprindere o țară întreagă, iar mesajele și cândurile de apreciere nu au întârziar să apară din partea tuturor celor care au interacționat, fie și numai o dată cu el.

Soția lui Nosfe, pe numele lui Darius Vlad Crețan, nu a renunțat la paginile de socializare ale artistului. Acolo, Mădălina Crețan postează adesea imagini cu el din clipuri mai vechi, dar și mai noi, cum sunt cel abia filmat post-mortem.

ADVERTISEMENT

În dreptul postării este scris scurt: ”Dacă arta nu se raportează la eternitate, nu există!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOSFE (@nosfezilla)

Nosfe, prima melodie post-mortem

Din dorința de a nu fi uitat de fani, trupa Ș.A.T.R.A Benz, alături de Mădălina au lansat melodie după pierderea lui Nosfe, intitulată ”Zapada”.

ADVERTISEMENT

În clip apare și văduva regretatului artist, Mădălina, dar și multe alte persoane cunoscute.

Versurile melodiei dedicate lui Nosfe au fost imediat apreciate de iubitorii muzicii lui, în secțiunea de comentarii, fanii scriind numeroase vorbe de apreciere.

Multă iubire, unchiule”, ”Te iubim”, ”Unchiule, pace”, ”Uite, prin versurile acestea și nu numai, rămâi pentru totdeauna în inima noastră”, ”Te iubim infinit unchiule”, ”Piele de găină! Ne e dor de tine, unchiule”, sunt doar o mică parte din cele scrise de fani la postarea de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Nosfe de la Ș.A.T.R.A Benz?

Nosfe, pe numele din buletin Darius Vlad Crețan, și-a dat ultima suflare pe data de 16 octombrie, după ce a suferit un infarct. Înainte de tragicul final, regretatul artist fusese pe scenă alături de colegii săi din trupa Ș.A.T.R.A Benz.

Ajuns acasă după concert, rapperul și-a pierdut viața chiar în fața soției sale, Mădălina Crețan. Mama unicului lor copil a fost cea care a sunat autoritățile, cerând ajutor. Din păcate, nimic nu a mai putut fi făcut!

ADVERTISEMENT