Sport

Gest special de 1 martie! Doamnele și domnișoarele au acces liber la Universitatea Craiova – Rapid

„Alb-albaștrii” au anunțat că doamnele și domnișoarele vor avea accesul liber la derby-ul dintre Universitatea Craiova și Rapid București.
01.03.2024 | 21:36
Gest special de 1 martie Doamnele si domnisoarele au acces liber la Universitatea Craiova  Rapid
Gest special de 1 martie! Doamnele și domnișoarele au acces liber la Universitatea Craiova - Rapid. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oficialii „alb-albaștrilor” nu au uitat de doamne și domnișoare de 1 martie și au anunțat pe paginile oficiale că vor avea acces gratuit la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid. Confruntarea dintre cele două formații este programată luni, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Gest special de 1 martie! Doamnele și domnișoarele au acces liber la Universitatea Craiova – Rapid

Derby-ul cu Rapid o prinde pe Universitatea Craiova într-o formă bună în SuperLiga după succesele cu FC Voluntari și Petrolul Ploiești. Mihai Rotaru a avut cuvinte tari la adresa lui Alex Mitriță după ultima etapa din campionat, iar patronul grupării din Bănie l-a comparat chiar cu Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova le-a anunțat pe doamnele și domnișoarele din Bănie că vor avea acces liber la ora derby-ul cu Rapid București. Accesul se va face la porțile 5 din Peluza Nord și 11 de la tribuna a II-a de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Primăvara începe cu… ȘTIINȚA! Pentru toate doamnele și domnișoarele „alb-albastre“, cel mai frumos mărțișor îl reprezintă prezența în „Vulcan” la derby-ul cu giuleștenii.

ADVERTISEMENT

În semn de respect pentru dragostea pe care ne-au arătat-o de-a lungul anilor, oferim tuturor fanelor Universității Craiova accesul liber la partida cu FC Rapid. Accesul doamnelor și domnișoarelor se va face la porțile 5 (Peluza Nord) și 11 (Tribuna a II-a)”, au scris Mihai Rotaru.

Gigi Becali a făcut primul „11” al Universității Craiova pentru derby-ul cu Rapid: „Are dreptul să facă același lucru”

Gigi Becali i-a făcut primul „11” lui Rotaru pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București. Patronul de la FCSB spune că Vladimir Screciu trebuie să fie în linia de mijloc, iar Andrei Ivan să fie titular.

ADVERTISEMENT

“I-am transmis echipa pe care să o facă. I-am scris lui Rotaru: «Dacă vrei să nu te bată nimeni, la mijloc să joc cu Screciu şi Creţu la mijloc, Ivan, Mitriţă, Baiaram şi Markovic în atac. Gata!». Chiar dacă aceştia sunt valoroşi, nu are fundaş central şi fundaş dreapta. Are 7 jucători foarte buni, nu ştie să-i aşeze.

O să iau campionatul, nu poate nimeni să mă întreacă pe mine. I-am făcut echipa pentru meciul cu Rapid şi i-am zis că are şi el voie să facă o dată echipa la FCSB. I-am spus: «Iartă-mă că fac asta», dar apoi i-am scris echipa.

ADVERTISEMENT

Ca să fie egalitate, are dreptul să facă şi el acelaşi lucru când are nevoie. Să facă şi el o dată echipa la FCSB. Sunt în stare să mă cheme la comisii că le fac echipa la Craiova. Voi, la FRF, educaţi patronii. După ce ne-aţi ales, vă şi educăm”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „total goluri Universitatea Craiova: peste 1,5” la meciul Universitatea Craiova - Rapid