Sport

Gest uluitor al lui Eugen Neagoe în timpul meciului FC Botoșani – ”U” Cluj 1-1. I-a oferit arbitrului ochelarii săi. Foto

Antrenorul Universității Cluj a oferit faza zilei în SuperLiga. Tehnicianul ardelenilor i-a oferit o pereche de ochelari arbitrului de rezervă.  
03.10.2022 | 22:15
Gest uluitor al lui Eugen Neagoe in timpul meciului FC Botosani  U Cluj 11 Ia oferit arbitrului ochelarii sai Foto
Eugen Neagoe a avut meciul lui cu brigada de arbitrii la partida FC Botoșani - ”U” Cluj 1-1. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

”U” Cluj a terminat la egalitate 1-1 meciul cu FC Botoșani, din etapa a 12-a din SperLiga. Nemulțumit de o decizie a brigăzii de arbitrii, antrenorul ”șepcilor roșii” i-a oferit o pereche de ochelari celui de al patrulea oficial.

Eugen Neagoe: ”Mi-am pus ochelari când am avut probleme și asta le-am transmis și lor”

Universitatea Cluj s-a reinventat de la instalarea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică. Ardelenii nu au mai pierdut de patru etape și sunt la egalitate de puncte (11) cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltean a simțit momentul nefericit pe care îl traversează gruparea din nordul Moldovei și și-a dorit să profite de acesta și să câștige toate punctele puse în joc. Nici arbitrii nu au scăpat de efervescența antrenorului de 55 de ani.

Nemulțumit că centralul Bogdan Dumitrache a dictat repunere de la margine în loc să acorde un fault în favoarea alb-negrilor, Neagoe i-a oferit ochelarii celui de al patrulea arbitru, la finalul partidei, de la care aștepta să-l atenționeze pe central cu privire la infracțiunea de joc neobservată.

ADVERTISEMENT

”Cred că am văzut mai bine decât arbitri. Nu i-am jignit, nu sunt acel tip de antrenor. Eu doar i-am arătat ochelarii. Mi-am pus ochelari când am avut probleme și asta le-am transmis și lor. Îmi pare rău dacă i-am jignit, dar eram supărat. Chiar mi-a spus centralul că poate au greșit și ei”, a explicat Eugen Neagoe.

Urmează o serie de meciuri infernale pentru ”U” Cluj

Universitatea Cluj a făcut încă un meci bun sub comanda lui Eugen Neagoe și a terminat neînvinsă partida de la Botoșani. Antrenorul nu este întru totul mulțumit de rezultat.

ADVERTISEMENT

”Am primit acel gol în actul secund, la un corner pe care nu l-am tratat cu seriozitate. După gol, i-am și felicitat pe băieți pentru reacție. Nu le-am mai dat nicio șansă celor de la Botoșani, ne-am creat trei ocazii mari de gol.

Sunt pe undeva bucuros pentru că am dominat-o pe Botoșani în mod clar, dar, din păcate, nu sunt mulțumit de rezultat, cred că meritam să câștigăm”, a spus Neagoe.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: captură video Digisport
Sursa foto: captură video Digisport

Nemulțumirea tehnicianului este justificată. În următoarele cinci etape ”șepcile roșii” au un program extrem de dificil. Vor întâlni pe rând revelația campionatului, FC Hermannstadt, apoi pe Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

Meciul cu Hermannstadt va fi primul pentru Neagoe pe stadionul Cluj Arena, iar tehnicianul a făcut un apel la fanii ardeleni să fie alături de el și de echipa favorită.

”Mi-aș dori și cred că băieții merită o susținere puternică. Cred că vor fi peste 20.000 de suporteri. Ne este dor să jucăm acasă. Și eu abia aștept să vină ora jocului, pentru că nu am apucat să evoluăm acolo de când sunt eu”, a mai spus Neagoe.

ADVERTISEMENT