Life

Gestul banal prin care chemi banii în casă. Trebuie să-l faci în fiecare zi de sâmbătă

Cum să chemi banii în casă? Fă acest gest în fiecare zi de sâmbătă, iar ei vor veni la tine exact ca la un magnet. Nu ai nevoie de mult timp!
18.02.2023 | 12:30
Gestul banal prin care chemi banii in casa Trebuie sal faci in fiecare zi de sambata
Gestul banal care te ajută să atragi banii. Foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Un gest banal, făcut într-o zi de sâmbătă, te poate scăpa de sărăcie. Deși pare greu de crezut, nu ai nevoie decât de o mătură, iar învățăturile din bătrâni spun ca ea va chema banii în locuință, iar grijile financiare vor dispărea.

Cum să chemi banii în casă cu o mătură. Gestul care trebuie făcut în fiecare sâmbătă

Încă din moși-strămoși există numeroase superstiții legate de mături. Văzut din perspectiva acestor învățături, obiectul banal nu îndepărtează doar gunoiul ci, dacă nu ești atent, poate să te lase chiar și fără noroc, însă poate fi de folos și în multe alte situații, nu doar la curățenie.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă vrei să chemi banii la tine în casă și scapi de grijile financiare. Dacă vrei să alungi sărăcia din viața, ai grijă ca în fiecare zi de sâmbătă să fluturi o mătura în casă. De asemenea, se spune că dacă faci curățenie în această zi, vei atrage prosperitatea.

Pe de altă parte, dacă nu vrei să atragi energiile negative și, din contră, să pierzi bani, nu păstra în casă sau în curte măturile uzate, ponosite și rupte. Aruncă-le cât mai departe sau chiar dă-le foc și înlocuiește-le cu unele noi. Și nici nu face curat lunea, pentru că vei „spăla” banii.

ADVERTISEMENT

În schimb, dacă mături marțea, ai mari șanse să-i găsești, fie la propriu sau cineva care are datorii mai vechi la tine se gândește să ți le înapoieze. Totodată, dacă faci curățenie miercurea și te ajuți și de o mătură, se poate să ai mai mult succes în afaceri.

Mătura poate alunga spiritele rele

Prin urmare, chiar dacă în zilele noastre măturile au fost înlocuite de aspiratoare moderne și inteligente, este recomandat să mai păstrăm, încă, și vechile obiecte de curățenie. În mod neașteptat, ele au și puterea de a alunga duhurile rele, atâta timp cât sunt ținute după ușă.

ADVERTISEMENT

Și tot pentru a alunga ghinionul, ai grijă la direcția în care mături, pentru că dacă obișnuiești să începi din centrul camerei spre ușă, vei arunca tot sporul din casă. Fă-o invers și vei atrage energiile pozitive.

Pe de altă parte, o mătură veche nu se aduce niciodată într-o casă nouă, pentru că va purta cu ea tot ghinionul și toate necazurile. Prin urmare, atunci când te muți, ai grijă să nu pui și mătura în bagaj.

ADVERTISEMENT

O altă regulă este să nu mături în zilele de sărbătoare, deoarece nu este de bun augur. În schimb mătura se așază pe prag atât în zilele importante, cât și în perioadele negre din viață, pentru a avea noroc.

ADVERTISEMENT
Tags: