News

Gestul făcut de Anastasia Lazariuc după ce a aflat de starea lui Mihai Constantinescu. Ce mesaj i-a trimis acestuia pe telefon

22.05.2019 | 09:38
Gestul facut de Anastasia Lazariuc dupa ce a aflat de starea lui Mihai Constantinescu Ce mesaj ia trimis acestuia pe telefon
Anastasia Lazariuc nu a uitat cât de mult a însemnat Mihai Constantinescu pentru ea

Mihai Constantinescu se află sub supraveghere medicală după stopurile cardiace suferite în urmă cu mai bine de o săptămână, iar familia și prietenii acestuia speră că artistul va găsi puterea să își revină după problemele grave pe care le-a avut. Starea cântărețului rămâne, însă. una destul de gravă, iar medicii fac tot posibilul pentru ca acesta să se bucure de viață în continuare. Vestea că artistul are probleme mari a ajuns și la Anastasia Lazariuc, partenera sa de scenă, care a avut o reacție emoționantă.

Anastasia Lazariuc se roagă pentru ca Mihai Constantinescu să fie bine

Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu au fost colegi de scenă o bună perioadă și s-a speculat că între ei a fost mai mult decât o relație de prietenie. Cântărețul a ajutat-o foarte mult pe artista de peste Prut și i-a oferit sprijin pentru a se muta în România. Ea nu a uitat cât de mult a însemnat el pentru cariera sa artistică și a transmis un mesaj emoționant în care spune că se roagă ca Mihai să treacă cu bine peste aceste clipe grele.

“Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul și din toată inima mea să  revină în forță. Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine”, a mărturisit artista, conform click.ro. 

mihai constantinescu, anastasia lazariuc
Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc, un cuplu artistic de succes. foto: click.ro

În ce stare se află Mihai Constantinescu

Starea lui Mihai Constantinescu ar fi în continuare una gravă, însă informațiile sunt puține, familia artistului dorind ca acest eveniment să fie tratat cu discreție. În presă au apărut informații potrivit cărora artistul ar fi în moarte cerebrală și că medicii ar fi propus deconectarea de la aparate. Pe de altă parte, apropiații săi spun că inima acestuia și-ar fi revenit și că ar fi șanse ca el să fie recuperat după aceste probleme.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat Simona Secrier, soția artistului, pentru Mediafax, în urmă cu o săptămână.