Life

Gestul făcut de Robert Drilea, iubitul artistei Deea Maxer. Ce a făcut pentru copiii artistei

Actul realizat de Robert Drilea, noul partener al artistei Deea Maxer. Cum a apărut tânărul împreună cu cei mici, în public.
23.06.2023 | 21:42
Gestul facut de Robert Drilea iubitul artistei Deea Maxer Ce a facut pentru copiii artistei
Actul realizat de Robert Drilea, noul partener al artistei Deea Maxer. Cum a apărut cu cei mici. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gestul făcut de iubitul cântăreței. Ce a făcut pentru copiii artistei cu care are o relație sentimentală de peste 3 luni. Bărbatul a fost acceptat imediat de micuții cu care are o legătură foarte apropiată în momentul de față.

Actul realizat de Robert Drilea, noul partener al artistei Deea Maxer. Cum a apărut cu cei mici

Robert Drilea, noul partener de viață al artistei Deea Maxer, a realizat un act foarte frumos. Tânărul a ieșit în oraș alături de cei mici și le-a arătat tuturor dovada. Imaginea a fost apreciată inclusiv de frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta dansatoare s-a bucurat că noul iubit este încântat de o ieșire în oraș, motiv pentru care a redistribuit poza în care apare cu Andreas și Maysa. În poză bărbatul nu se observă, însă i se vede mâna cu care ține un desert savuros de vară.

„Plimbare de seară și înghețată”, a scris specialistul în vânzări și achiziții auto pe pagina personală de Instagram, la secțiunea Stories. Copiii au fost fotografiați cu zâmbetul pe buze, semn că sunt apropiați de bărbat.

ADVERTISEMENT

În prezent, Robert Drilea este un personaj foarte prezent în viața cântăreței Deea Maxer. Vedeta și-a refăcut viața amoroasă la scurt timp după divorțul de fostul soț, Dinu Maxer, cu care a avut o relație timp de 18 ani.

Deea Maxer, copiii și Robert Drilea
Deea Maxer, copiii și Robert Drilea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Deea Maxer, fermecată de familia lui Robert Drilea

Deea Maxer se declară fermecată de familia noului partener de viață, Robert Drilea. Vedeta i-a cunoscut pe părinții iubitului său, dar și pe una dintre bunicile acestuia. Dansatoarea a fost la Piatra Neamț să o întâlnească.

ADVERTISEMENT

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri.

I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a mărturisit artista în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Deea Maxer și Robert Drilea sunt foarte fericiți și chiar plănuiesc să se mute împreună în viitorul apropiat. Frumoasa brunetă consideră că decizia este una de bun augur, chiar dacă o are în grijă pe fiica sa.

ADVERTISEMENT