Life

Gestul ireal făcut de Tavi Clonda în timp ce Gabriela Cristea dormea: ”Nu m-a prins soția. Nu mi-e rușine”

Tavi Clonda a făcut un gest complet neașteptat chiar în timp ce Gabriela Cristea dormea. El se bucură însă că soția sa nu l-a prins în fapt.
13.02.2024 | 11:50
Gestul ireal facut de Tavi Clonda in timp ce Gabriela Cristea dormea Nu ma prins sotia Nu mie rusine
Gestul ireal făcut de Tavi Clonda în timp ce Gabriela Cristea dormea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a făcut un gest complet neașteptat în timp ce soția sa, Gabriela Cristea, dormea. Nu s-a gândit de două ori înainte și nici nu îi este rușine pentru ceea ce a făcut, după cum o spune chiar el.

Gestul ireal făcut de Tavi Clonda în timp ce Gabriela Cristea dormea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Sunt împreună de ani buni și au o familie superbă. De asemenea, nu de puține ori, ambii parteneri împărtășesc cu urmăritorii lor mai tot ceea ce se întâmplă în viața lor.

ADVERTISEMENT

Au fost și momente în care cuplul a fost pus la zid pentru anumite postări. Asta nu a contat însă pentru niciunul dintre ei. Atât Tavi Clonda cât și Gabriela Cristea și-au văzut mai departe de treabă, fără a se lăsa influențați de gurile rele

Recent însă, Tavi Clonda le-a povestit urmăritorilor săi un gest făcut la miez de noapte. Gabriela Cristea dormea, iar el nu s-a gândit de prea multe ori și a făcut ce a știut mai bine. Mulți au rămas surprinși.

ADVERTISEMENT

”Nu m-a prins soția”

Într-o postare pe contul personal de socializare, Tavi Clonda spune că s-a pus să își spele hainele. A fost la fotbal pe zi, astfel că nu a vrut să își deranjeze soția, care de altfel e ocupată mai mereu, pentru astfel de lucruri.

Artistului nu-i pare rău, nu îi este rușine și se bucură că Gabriela Cristea nici măcar nu l-a simțit. Totodată, el a vrut să afle dacă și alți bărbați care îl urmăresc fac astfel de lucruri uneori. În opinia sa, este nevoie ca soțiile să mai primească o mână de ajutor la treburile casnice.

ADVERTISEMENT

”În miez de noapte, nu m-a prins soția și nu mi-e rușine cu asta. I-a uitați ce fac noaptea. S-au culcat fetele, iar eu, elegant, știți că am fost la fotbal astăzi, mi-am pus la spălat lucrurile. Cum vin de la fotbal, mi le și pun la spălat, pentru că mi se pare normal și le scot acum frumos și le pun la întins.

N-am cum să-i cer Gabrielei să facă chestia asta, după ce a adormit fetele și așa. Bine, sunt trei tricouri, prosopul și astea, le întind frumos. E normal, nu aș vrea să le las așa… Voi faceți din când în când lucrul ăsta? Deci, nu stau nici noaptea liniștit.

ADVERTISEMENT

Nu e mare lucru, nu mă pricep așa de bine, dar important e că mă strădui, că mă lupt cu lucrurile astea. Și vrei să spun ceva, mai facem și curat, mai și spălăm, mai dăm și cu aspiratorul, important e să ne facă plăcere și să ne ajutăm partenerii. Cum o ajut eu pe Gabriela, așa mă ajută și ea pe mine”, a spus Tavi Clonda, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT