Life

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, aspru criticați pe internet: ”Vă faceți de rușine”. Gestul făcut de cei doi

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au atras critici dure pe internet. Gestul făcut de cei doi nu a putut să treacă neobservat.
17.12.2023 | 17:56
Tavi Clonda si Gabriela Cristea aspru criticati pe internet Va faceti de rusine Gestul facut de cei doi
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, aspru criticați pe internet. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de ani buni. Cei doi au o familie superbă și sunt extrem de activi în mediul online. Aceștia le povestesc fanilor mai tot ceea ce fac și sunt și foarte deschiși.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, aspru criticați pe internet

Nu de puține ori s-a întâmplat însă ca Gabriela Cristea să se aleagă cu critici dure. Și nici Tavi Clonda nu a fost mai prejos. Se pare că sunt anumite postări care nu sunt tocmai pe placul internauților.

ADVERTISEMENT

De această dată, Tavi Clonda a lansat o piesă de Crăciun alături de fiicele sale, Iris și Victoria. Deși se dorea ca momentul să fie unul cu adevărat tragic, nimeni nu avea să știe ceva urma.

Vizibil încântat de decizia luată, Tavi Clonda le povestea fanilor săi că el și fiicele sale vor merge la studio. Acolo, ele îl vor ajuta să înregistreze piesa de sărbători. Iar totul părea promițător, cel puțin acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

„Săptămâna aceasta, fetițele vor merge pentru prima oară într-un studio profesionist, să înregistreze alături de mine piesa pentru sărbători! Abia aștept!”, spunea artistul, cu o săptămână în urmă, pe pagina sa personală de Instagram.

”Eu văd niște părinți rușinați”

Iată că a venit și momentul mult așteptat. Nimeni nu se gândea probabil că Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor atrage însă un val de critici dure. Internauții nu au trecut cu vederea niciun amănunt, iar o mare parte dintre comentariile lăsate sunt cât se poate de acide.

ADVERTISEMENT

Sunt persoane care i-au acuzat pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda că sunt ”părinți rușinați de proprii lor copii”. Alții însă i-au jignit numindu-i ”milogi”, dar și ”înecați după bani”.

Au fost și persoane care au spus că un astfel de gest este unul cât se poate de rușinos. Alte comentarii au fost cu mult mai dure de atât, semn că internauții nu au fost deloc încântați de gestul făcut de Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

„Sunteți varză, sunteți cea mai comercială familie, cei mai milogi și cei mai înecați după bani. Voi nu vedeți că vă faceți de rușine”, „Fata cea mare a mai văzut ceai în viața ei ?

Nu le explică nimeni înainte cum trebuie să decurgă treburile după ce încep filmările ? Eu văd niște părinți rușinați de comportametul acestor fete”, „Da de ce vă bâțâiți de parcă ați avea un handicap? Mie mi-a curs o lacrimă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT