Life

Cum a surprins-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea: ”Pentru că așa simți”

Gestul cu care Tavi Clonda a impresionat-o pe soția sa, Gabriela Cristea. Cum a reacționat prezentatoarea de la Antena Stars.
05.02.2024 | 08:20
Cum a surprinso Tavi Clonda pe Gabriela Cristea Pentru ca asa simti
Gestul cu care Tavi Clonda a impresionat-o pe soția sa, Gabriela Cristea. Cum a reacționat prezentatoarea de la Antena Stars. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a surprins-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea doar pentru că așa a simțit să facă. Artistul este foarte atent la relația pe care o are cu bruneta cu care este căsătorit și alături de care are două fete: Victoria și Iris.

Gestul cu care Tavi Clonda a impresionat-o pe soția sa, Gabriela Cristea. Cum a reacționat prezentatoarea de la Antena Stars

Gestul cu care Tavi Clonda a impresionat-o pe soția sa, Gabriela Cristea. Cum a reacționat prezentatoarea de la Antena Stars când a văzut că partenerul de viață nu s-a întors acasă cu mâna goală, ci cu flori.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a cumpărat un buchet de flori pentru moderatoarea TV, dar nu a uitat nici de fiicele sale. Micuțele au primit trandafiri de la tatăl lor, vedeta dorind să le învețe de acum ce înseamnă generozitatea și dragostea unui bărbat.

„Cred că unul dintre cele mai frecvente gesturi de curtoazie pentru o femeie este să oferi un buchet de flori și soțul meu face destul de des chestia asta. A avut așa niște momente.  Am fost și în vacanță și nu a mai avut timp să ne cumpere flori.

ADVERTISEMENT

Astăzi a venit acasă cu floricele pentru fiecare dintre noi. Fiecare a primit câte un buchet pentru că noi considerăm că trebuie să învățăm fetele de mici să înțeleagă ce înseamnă curtoazia masculină și în același timp ce înseamnă și curtoazia feminină.

Toate aceste lucruri țin de respect și trebuie să ne respectăm unii pe alții și trebuie să învățăm să ne purtăm unii cu ceilalți, iar florile nu ar trebui cumpărate din obligație, ci pentru că așa simți”, a dezvăluit Gabriela Cristea despre gestul lui Tavi Clonda pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, pasionată de flori și grădinărit

Gabriela Cristea este pasionată de flori și grădinărit de foarte multă vreme. A început să îngrijească plantele atunci când s-a mutat în casa în care locuiește în prezent cu familia, după ce a primit un lămâi de la Tavi Clonda.

Acesta a crescut și chiar a făcut fructe. Prima recoltă a fost în număr de 3, citricele fiind folosite de vedeta de la Antena Stars pentru a face limonadă. Prezentatoarea a folosit inclusiv coaja, la un limoncello.

ADVERTISEMENT

Dragostea pentru flori a crescut și chiar a plantat mai mulți copaci în curte. De asemenea, a crescut de la zero un avocado și un mango de care este tare mândră. Gabriela Cristea are foarte mare grijă de plantele sale.

ADVERTISEMENT